Az ovulacios teszt szerint okt.22-en volt ovulacio, viszont a homersekletem csak 5-6 nappal kesobb ment fel. Nov.2-an hajnalban arra ebredtem, hogy mintha kessel szurkaltak volna a hasam, annyira fajt. Elofordulhat, hogy begyazodas volt?
Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hőd, akkor az teljesen normális.
Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.
Kicsit sok az idő szerintem, ami a pozitív ovu teszttől a hő megemelkedéséig eltelt. Ilyet az okozhat, ha a szervezet "próbálkozik", elkezdi a tüsző megrepesztéséhez szükséges LH-t termelni, de aztán mégsem reped meg a tüsző. Ilyenkor van, hogy pár nap múlva újrapróbálkozik a szervezet, és ha akkor kiszabadul a petesejt, a sárgatest elkezd progeszteront termelni, felmegy a hő. Sajna hogy ez így volt-e csak akkor tudtad volna meg, ha a későbbiekben is csináltál volna ovu tesztet. Itt találsz ilyen esetnek megfelelő példagörbéket.
Azt nem írtad, hogy a hőd megemelkedése előtti napokban "ügyeskedtetek"-e mert lehet, hogy véletlenül mégis elcsíptétek a megfelelő pillanatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!