Kicsit elegem van és nem tudom mit csinálja! és hogyan?
Figyelt kérdés
3éve nem sek teherbe most kezdem el a pregny 5000NE injekciós ,,kúrát,, nem tudom hogy ez mennyire lehet hatásos vagy hogy inkább érdemesebb lenne e el menni már be ültetésre!szretném ha valaki tapaztaltot is mondana erröl az injekciórol!azt mondták okan hogy ne adjam fel de nem is tudom hogy mit csináljak nagyo szeretnénk babát de nagyon nem akar össze jönni!:,-(légyszives irjatok!köszönöm elöre is!2009. szept. 15. 09:34
1/5 A kérdező kommentje:
ja meg ugy hallottam hogy ezek a be ültetések sem akarnak nagyon össze jönni nem hogy elsőre de sokszor 5szörre sem ez igaz?:-/Bezzeg aki nem akar gyereket meg a sok teknyos 14 éves ugy szorja a gyerekeket mint ha musály lenne.bocsi ha valakit ezzel meg bántok!
2009. szept. 15. 09:38
2/5 anonim válasza:
Nem írsz részleteket, orvos mit mond, mi a gond, satöbbi. Beültetésről tudok tapasztalatot írni, ha érdekel.
3/5 A kérdező kommentje:
igen nagyon érdklne!részletim nadjábol:nincs pete érésem amit már fél éve closty val állitanak be közben szedtem estrafemet dufasztont vagy hogy kell írni meg kaptam injekciot most kezdek 3 nap mulva a pregnyl 5000-el!de semmi a páromnak 10.000.000a sperma száma ami szerintem egy kicsit kevés de zt mondta a doki hogy nem vészes!nem tudom mit írjak ég!:-/
2009. szept. 15. 09:46
5/5 A kérdező kommentje:
:-)Szia!igen juniusba sukrült de el is vetéltem sajnos a 6.héten szóval nem skerült sajnos!neked?
2010. okt. 9. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!