Hányadik dpo-n lett legkorábban pozitív teszted?
Figyelt kérdés
Minél korábbi időpontra lennék kíváncsi. Én vasárnap leszek 11 dpo-n, akkor egy 10-es teszt mutatna már valamit?2013. márc. 14. 12:15
11/19 anonim válasza:
9. dpon lett halovány, de látható az x epil 25ös teszt :)
12/19 anonim válasza:
Szia.
Nekem a 11. dpo-n lett halvány pozi..Medi-Lab teszt volt..még a mai napig megvannak a tesztjeim amiket ellőttem(6-ot is csináltam,tutira akartam menni) :)
32+2 hkm
13/19 A kérdező kommentje:
Én 8 dpo-n csináltam egyet, persze nyilvánvalóan tudtam, hogy korai volt. Persze negatív. Most izgulok, talán 11-re pozitív lesz-e :$ :))
2013. márc. 14. 15:33
14/19 anonim válasza:
medi-lab amúgy jó? az van otthon, mert csak az volt a patikába...elvileg menzi előtt 2 nappal lehet már, ami nekm szombat, 12dpo-m! szerintetek? megcsinálhatom?
15/19 A kérdező kommentje:
Őszintén nem tudom, de több esélyed van, mint nekem :) én drukkolok neked is nagyon! :) Akárhogy is döntesz, kérlek, írj majd, jó tudni, hogy nem egyedül izgulok a napokban! :)))
2013. márc. 14. 16:38
16/19 anonim válasza:
Mindenképp ! :) jó együtt izgulni :)
17/19 anonim válasza:
Kedves 14-es:
Nekem bejött a Medi-Lab.. :) Bár előtte sok rosszat hallottam róla,de már a nemvárt előtt 1 nappal nekem pozit mutatott..bele tettem a pisibe,és benne hagytam..kivártam az 5 percet és ott volt halványan a második csík :) Kb fél óra múlva még erősebb lett..aztán a következő napokban is csináltam(persze nekem mind a 6 ellőt tesztem más-más márkájú volt,hogy véletlenül se legyen téves az eredmény)és mind pozi lett és egyre erősebbek lettek a teszt csíkok :) Úgyhogy én csak jót tudok mondani a Medi Labról:
Itt van egyébként a tesztemről egy kép:
32+2 hkm
18/19 anonim válasza:
Köszi !! Dejó!!!! :) :) szombat irok mi volt :)
19/19 anonim válasza:
X-epillel esti pisiből halvány, de kivehető 2. csík 13. dpo-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!