Kizárt hogy terhes legyek igy ugye?
Figyelt kérdés
Igazából megerősítést várok,tudom hogy lehetetlen.Szoval utolso mensi feb.21. és mi (tegyük fel)28án voltunk együtt.28 naposak a ciklusaim pontosan,mivel gyogyszert szedek(több éve,és sose maradt ki egy szem se)De most 11-től antibiotikumot szedek egy hétig,és a gyogyszerböl is pont 7 szem volt hátra mikor az antibiotikumot elkezdtem,és 21-én kell majd megjönnie.Szoval azt az együttlétet ha nézem,az tul korán volt,akkor még normál modon szedtem a gyogyszert,miota meg antibiotikumot szedek nem voltunk együtt(elötte még párszor igen,az az egy nap csak egy példa volt.Szoval jol gondolom ugye?2013. márc. 14. 07:01
1/4 anonim válasza:
Kizárt, hogy terhes vagy :) (SZERINTEM)
2/4 anonim válasza:
Igen, kizárt, hogy így teherbe ess. Viszont ha most az antibiotikumos kezelés alatt, illetve utána 1 héttel együtt lesztek, akkor alkalmazzatok kiegészítő védekezést.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze azt tudom hogy kiegészítés kell,csak hát ilyenkor parás az ember akkor is ha tudja hogy felesleges:)Köszönöm.
2013. márc. 14. 07:26
4/4 anonim válasza:
Kizárni csak akkor lehet,ha nem élsz nemi életet.Gyógyszer mellett is megvan a minimális esély.Szinte kizárt,de mindig ott a hibaszázalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!