Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció helyett barnázás?

Sarah23 kérdése:

Menstruáció helyett barnázás?

Figyelt kérdés

Mi lehet ez teszteltem vasárnap nega lett:

kedd,,barnázás,,ami nálam nem szokott lenni,ma meg szinte semmi csak az az érzés hogy minddjárt megjőn,,sztetek?volt már vki ilyen cipöbe?

2013. márc. 13. 12:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Olvastam itt a gyakorikerdeseken pár olyan tapasztalatot épp tegnap, hogy nem mutatta ki rögtön a teszt, csak pár nappal később.
2013. márc. 16. 03:48
 12/21 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem terhesséég,,de viszont most kicsit féelk mert még mindig nem jött meg,,,és barnázok:(már lassan 1 hete,még várok hátha megjön,,nem értem ezt,,,de ha nem jön meg doki lesz:(:(csak nem szeretnék menni:(
2013. márc. 18. 18:30
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne félj, baj biztos nincs, de elég érdekes, hogy ilyen hosszan barnázol, és nincs mensi. Dokihoz kéne menni. Mert ha esetleg mégis baba, lehet, hogy szükség lesz a terhesség megvédéséhez hormonra. Biztos nem olyan félelmetes a dokid :). Olyasmi meg nem derülhet ki, amitől komolyabban kéne félned.
2013. márc. 19. 00:08
 14/21 A kérdező kommentje:
remélem nincs baj:)várok de utána meek dokihoz köszi a biztatást:)
2013. márc. 19. 11:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Mi lett Veled? van valami fejlemény?
2013. márc. 26. 13:00
 16/21 A kérdező kommentje:
ma jött meg több mint 2hét késés után:(
2013. márc. 30. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
:( lehetett korai spontán vetélés is, mert sokszor ez történik, és a nő csak azt veszi észre, hogy jé, mennyit késett?! Állítólag kb. 50% elmegy így az elején,szinte észrevétlenül, csak egy nagyon erős menzesz utal rá. Mondjuk, nem tudom, Neked milyen épp, ami megjött. Ne szomorkodj, majd legközelebb. De szerintem, ha megint észlelsz ilyen barnázást, akár mensi előtt pár nappal, akár helyette, menj dokihoz, mert lehet, hogy progeszteronhiányod van. Bocs, nem tudhatom, mi van Veled, csak van ilyen másnál. És folyamatosan barnáztál a két hét alatt?
2013. márc. 30. 23:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Azóta egyébként nem teszteltél?
2013. márc. 30. 23:46
 19/21 A kérdező kommentje:
olyan átlagos a menstruációm,teszteletem de negativ lett,majd a ebbe a honapban ujra probálkozunk hátha össze jön a baba ,,köszönöm az érdeklödést:)
2013. ápr. 2. 20:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor lehet, hogy nem baba volt tényleg. Sok sikert a továbbiakban! :)
2013. ápr. 3. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!