Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció helyett barnázás?

Sarah23 kérdése:

Menstruáció helyett barnázás?

Figyelt kérdés

Mi lehet ez teszteltem vasárnap nega lett:

kedd,,barnázás,,ami nálam nem szokott lenni,ma meg szinte semmi csak az az érzés hogy minddjárt megjőn,,sztetek?volt már vki ilyen cipöbe?

2013. márc. 13. 12:53
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
szerintetek lehet baba?nem merek tesztelni félek h nega:(:(
2013. márc. 13. 12:56
 2/21 anonim ***** válasza:
Pedig kéne még egy tesztet csinálnod! Ne görcsölj ezen, ma vegyél tesztet és holnap reggel első pisiből csináld meg. Februárban nekem így jött meg, pedig rám se jellemző, reméljük nálad baba van!
2013. márc. 13. 13:01
 3/21 anonim ***** válasza:
csinálj tesztet, nálam is igy volt és most itt alszik mellettem a 2 éves gyönyörű kislányom :)
2013. márc. 13. 13:08
 4/21 anonim ***** válasza:
Lehet baba.
2013. márc. 13. 13:16
 5/21 frászkarikaborsó ***** válasza:
Lehet hogy terhes vagy (tesztelj!), de az is lehet, hogy peteérési zavar miatt alakult most így a ciklusod. Ez utóbbi ha ritkán fordul elő, akkor normálisnak tekinthető.
2013. márc. 13. 14:03
 6/21 A kérdező kommentje:
nálam még ilyen tényleg nem volt!nagyon jó lenne ha baba lenne:)reggel tesztelek:)
2013. márc. 13. 16:04
 7/21 anonim ***** válasza:
Mikorra nem vártad a mensit? Ha nem volt még ilyened,akkor nagy az esély a babára. én kb. 1 hetet vártam a teszteléssel. Lehetett ez beágyazódási vérzés.
2013. márc. 13. 16:15
 8/21 A kérdező kommentje:
keddre nem vártam,reggel teszt negativ sajnos:( már nem tudom mit gondoljak:(
2013. márc. 14. 10:00
 9/21 anonim ***** válasza:
Hmm. hát lehet, hogy nem lenne még elég hormonod? Én általában mindig vártam egy hetet a teszteléssel, és akkor már szépen és gyorsan kimutatta, de így nem tudom, mi lett volna, ha korábban tesztelek. Elvileg ki kéne, hogy mutassa már, de próbáld meg még pár nap múlva. Aztán ha semmi, akkor keresd fel a dokit.
2013. márc. 14. 13:06
 10/21 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha tényleg így lenne nálam is,,igy lesz ha nem jön meg tesztelek ujra,
2013. márc. 14. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!