Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudom kiszámolni, azt...

Hogyan tudom kiszámolni, azt hogyha ikrek babákat szeretnék, ráadásul kisfiúkat?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 01:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ha van egy par milliot elszorni spanyolban lombik program akar 3 fiut is visszauletetnek.

Hogy lehet ilyen lehetetlen dolgot kerdezni.

\Nem te dontod el fiou vagy lany egy vagy tobb

2013. márc. 13. 04:58
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
azt nem szerernéd, h. meghatározzák, szeressék e mákos tésztát vagy sem?
2013. márc. 13. 05:01
 3/11 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem az ovulációhoz közel kell szeretkezni, van erre gyógyszertárban ovuteszt és ovulációs mikroszkóp is, keress rá google-ban.

És akkor akkora orgazmus is kell, hogy egyszerre két érett petesejt szabaduljon ki, szóval gyúrjon a férjed a jó szerető címre (ha képes rá).

Ha ez nem megy, akkor csak mesterségesen. Nagyon jól kell táplálkozni stb. hogy fiú legyen, ha a nő többet éhezik mint az átlag lány az esélyes. Szóval táplálkozás is számít, azt hiszem Hollandiában van egy ilyen központ is, segítenek elréni, hogy a gyerek neme fiú vagy lány szóval a kívánt legyen.

De minek fiú? A lány sokkal jobb.

2013. márc. 13. 05:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ikerek legyenek, sehogy! HA volt ikerpár a családban akkor nagyobb valamivel az esély, de semmit nem jelent. Fiú? Peteéréskor kell együtt lenni, akkor nagyobb az esély, na de ez sem biztos, simán lehet lány is. Inkább annak drukkolj, hogy egészségesek legyenek, ne annak hogy fiú vagy lány, nem mindegy?
2013. márc. 13. 09:48
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem, egyáltalán nem mindegy.Nagyon nem szeretnék kislányt.

Köszi a hasznos válaszokat.

2013. márc. 13. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi anya gyereket akar nem fiut vagy lanyt. Aki nemben valaogat az nem erett a gyerekvallalasra az inkabb vegyen fiu kiskutyat vagy tengerimalacot.

A masik kerdes miert nem akarsz lanyt?

Es ha lany lessz kidobod?

2013. márc. 13. 15:29
 7/11 A kérdező kommentje:

Nyilván nem dobom ki.

A kis háziállatokért nem rajongok.

Tudom hogy nem értem még meg rá, mert lelki-testi kondició kell, hogy teljesen áttudjam adni magam a várandósságnak, és nem sorolom...társam sincs, csak én igy szeretném..ha nem is ikreket, kisfiút.

Nem tudom, az én jellememhez kiskölyök illene, imádom a kisfiúkat..kislányok hisztisek..meg nem tudom, egyszerűen én nem szeretnék lány gyermeket, ha véletlen az lenne, akkor majd átalakitom a lelkivilágom hogy ráhangolódjak.

Bár elég bajom vagyok lelkileg, igy szerintem nem lenne a legjobb ha nekem gyerekem lenne, mert nem akarom átadni neki a lelki gondokat hogy idegbajos legyen, meg túlérzékeny.

25 vagyok

2013. márc. 13. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

gondoltam is nem vagy erett ra

majd 10 ev mulv amit Isten ald neked elfogadod

2013. márc. 13. 19:46
 9/11 A kérdező kommentje:
biztosan:)
2013. márc. 13. 20:36
 10/11 Manka68 ***** válasza:
Az hogy egy gyerek hisztis, vagy sem, nem a nemén múlik. Olyan lesz, amilyenné neveled. Ha tőled ezt a viselkedésmintát tanulja meg, akkor hisztis lesz. Először tedd rendbe magad, addig ne vállalj babát.
2013. márc. 14. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!