Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor terhes lennék?...

Most akkor terhes lennék? Nagyon félek. Ezek a terhesség jelei?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok ha van hasonló kérdés,de már sokat kerestem mégsem találtam olyat maiami segitene.A barátommal kb 3 hete pettingeltünk.Állitása szerint nem voltelőváladékos a keze mi elött """megujjazott"""(de csunya szó..)én mégis félek hoyg esetleg terhes vagyok.Amenstruációmnak 10.én kellett volna megjönnie, de van hogy még néha késik.Nemált még be rendesen.A mellem feszül ahogy néha menstruáció elött szokott,de félek hogy a terhesség jele is lehet.Fehér folyásom is van ami ugyancsak jelentkezik néha menstruáció elött,DE ugyancsak félek hogy a teherbeeséshez is köze lehet.Menstruációs görcsöm is volt.Terheslennék?vagycsak bemesélem magamnak? Úgy hallottam a stressz miatt is késhet... Segitsetek kérle.Mennyi az esélye a terhességnek?
2009. szept. 14. 18:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem kitaláció.csak pár dologba informáltabb vagyok,pár dologban kevésbé...De most akkor beágyazodási vérzés nem lehet?
2009. szept. 24. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:
csinálj tesztett és akkor nem kell paráznod hogy mi van
2009. szept. 24. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
ha rendesen 5 napig tartott akkor ne aggódj!az utána lévő 2 nap barnázás nem számít!ha nem lett volna meg rendesen 5 napig hanem csak a 2 nap barnázás lett volna akkor megérteném h aggódsz!de így....:)))))))!
2009. szept. 24. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!