Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, tapasztalat?

Lombikosok, tapasztalat?

Figyelt kérdés

Ma 4.napos az embrióm, tegnap 6 db volt, mivel tovább tenyésztettük mára sajnos csak 3 db maradt.

Holnap lesz az ET.

Szerintetek van esélyem arra, hogy a 3 embrióból marad legalább 1 embrió visszaültetésig?????

2013. márc. 12. 12:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De nagyon drága vagy, annyira jól esnek a szavaid :)

Nagyon bízom a kicsikéimben, hogy ügyesek lesznek és velünk maradnak, hiszen már 8 éve várjuk őket :)

Betartom a tanácsaidat feltétlenül!!!!!

Puszillak!!!!!

2013. márc. 16. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező én még csak most csatlakozom a kérdésedhez.Drukkolok neked.Mikor derül ki h sikerült e?
2013. márc. 16. 22:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó hozzászóló :)

Nem tudom, mikor derül ki. A doki azt mondta, hogy ET után 21.napon teszteljek csak, de az baromi messze van, úgysem bírom ki addig.

Ma délben kezdem a 10.dpo-t, és tudod most kicsit meg vagyok ijedve, mert eddig cs-p-szo éreztem a pocimban ilyen szúrkálódás-féle érzést, meg kisebb görcsöket a méhemben, de mára minden elmúlt.

Vagy beágyazódtak, vagy már nincsenek velem a kicsikéim?????

nagyon izgulok értük!!!!

Jöv.héten szombaton reggel tesztelünk a párocskámmal :)

Nagyon várom már!!!!!

2013. márc. 17. 09:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, vagytok, kedves Kérdező? :)
2013. aug. 10. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!