Lehet, hogy már nem vagyok terhes?
Korábban már írtam nektek, hogy két hetet késett a menstruációm. A kimaradt idő első részében érzékeltem a terhesség tüneteit, de a második részében már nem. A két negatív teszt ellenére még bizakodó voltam, de most (15.nap) erősen vérzem, a menstruációm megjött. Orvoshoz pénteken megyek majd,de nagyon el vagyok keseredve. Nagyon vágyunk már a babára. (Januárban már volt egy elhalt terhességem)
Lehetséges, hogy nincs valami rendben velünk?
Szia!
Ne add fel! Kezdj el szedni valamilyen magzatvédő vitamint (Elevit vagy Gravida.....stb.), de ha ezeket nem akarod akkor minimum vegyél folsav tablettát (én ezt tettem), mert erősíti a méhet! Aztán esetleg ihatnál cickafarkfű-palástfű teakeveréket (esténként 1 bögre, és kúraszerűen kell csinálni, tehát szerintem egy adag elfogyasztása után szünetet kell tartani), mert mindenféle női bajra jó, és bizonyos esetekben még a ciklust is rendbe teszi. Nekem is sok nőgyógyászati bajom volt, ráadásul rendszertelen a ciklusom is (főleg régebben, volt hogy 6-7 hónap is kimaradt!!), enyhe hormonzavaros vagyok. Egyenlőre úgy néz ki hogy nekem bevált (nem merem elkiablálni!!!), és nem bánom hogy nem kezdtek egyből gyógyszerezni....stb. Sok sikert! Pár hetes kismama...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!