Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 8. -án együtt voltam...

Napocska1111 kérdése:

Március 8. -án együtt voltam a párommal és belém élvezett! A menstruációm március 5. -én múlott el. Kicsit beparáztam, mekkora a valószínűsége hogy teherbe estem? Nem szedek fogamzásgátlót . És ez az első hogy így csínáltuk!

Figyelt kérdés

2013. márc. 10. 16:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
21
2013. márc. 10. 18:17
 12/23 anonim ***** válasza:

A ciklust vérzéstől vérzésig számítják. Tehát ha neked 2 vérzés között 28 nap telik el, akkor 28 naposak a ciklusaid. Az, hogy hány napig tart a vérzésed, az nem a ciklust jelenti.

És ha védekezés nélkül szexeltek, akkor van esély mindig a terhességre.

Ha nem akartok még babát, akkor remélhetőleg ez volt az első és egyben az utolsó, hogy így csináltátok.

Ha nem jön meg legközelebb, akkor csinálj tesztet!

2013. márc. 10. 18:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. márc. 10. 18:23
 14/23 frászkarikaborsó ***** válasza:
Minél hosszabbak a ciklusaid, annál kevesebb esély van rá. Ha pl 30 napos ciklusaid vannak akkor nem valószínű, de ha 26, akkor már elég jó esélyed van rá.
2013. márc. 10. 18:54
 15/23 A kérdező kommentje:
27-28 naposak a ciklusaim
2013. márc. 10. 19:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor nagy valószínűséggel terhes vagy.

Hacsak tegnap nem vettél esemény utánit.

Szex után 48 óra elteltével már nem vehetd be.

Minél előbb beveszed,annál kevesebb az esélye hogy megmarad a baba.

2013. márc. 11. 12:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Az esemény utáni 72 oráig beveheto! Nemértem... a sok okos ember osztani szeretné az eszet, közben maga sem okosabb.

Egyébként elvileg menzeszed után a 3. napon terméketlen idöszakodan voltál, de erre nem lehet hivatkozni, hiszen bármikor lehet peteérésed... és ugye a felelötlen szexböl elöbb-utobb baba van. Mindenesetre nyugodj meg. A következö menzeszed napjan meg tesztelj.

Legközelebb pedig vigyazzatok! Nem jatek életekkel játszani...

2013. márc. 11. 14:42
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm , de ha netán terhes lennék mennyi idő elteltével lehet érezni a rosszulléteket, vagy kívánosságot?
2013. márc. 12. 14:36
 19/23 anonim ***** válasza:

NEM NEM NEM lehet érezni semmit!!!!

ha 03.08.-án ESETLEG teherbe is estél, legkorábban kb. 4 hét múlva érezhetnél bármit is!

2013. márc. 12. 14:39
 20/23 anonim ***** válasza:

Lehet érezni 2 héttel az aktus után a jeleket, de kinél-hogy, van, akinek csak hónapok elteltével jelentkezik.

Nézd, ha nem akarsz babás lenni, látogass el a nőgyógyászodhoz, kérhetsz tőle injekciót, esetleg kérdezd meg mit ajánl, míg időben vagy :)

2013. márc. 12. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!