Március 8. -án együtt voltam a párommal és belém élvezett! A menstruációm március 5. -én múlott el. Kicsit beparáztam, mekkora a valószínűsége hogy teherbe estem? Nem szedek fogamzásgátlót . És ez az első hogy így csínáltuk!
A ciklust vérzéstől vérzésig számítják. Tehát ha neked 2 vérzés között 28 nap telik el, akkor 28 naposak a ciklusaid. Az, hogy hány napig tart a vérzésed, az nem a ciklust jelenti.
És ha védekezés nélkül szexeltek, akkor van esély mindig a terhességre.
Ha nem akartok még babát, akkor remélhetőleg ez volt az első és egyben az utolsó, hogy így csináltátok.
Ha nem jön meg legközelebb, akkor csinálj tesztet!
Hát akkor nagy valószínűséggel terhes vagy.
Hacsak tegnap nem vettél esemény utánit.
Szex után 48 óra elteltével már nem vehetd be.
Minél előbb beveszed,annál kevesebb az esélye hogy megmarad a baba.
Az esemény utáni 72 oráig beveheto! Nemértem... a sok okos ember osztani szeretné az eszet, közben maga sem okosabb.
Egyébként elvileg menzeszed után a 3. napon terméketlen idöszakodan voltál, de erre nem lehet hivatkozni, hiszen bármikor lehet peteérésed... és ugye a felelötlen szexböl elöbb-utobb baba van. Mindenesetre nyugodj meg. A következö menzeszed napjan meg tesztelj.
Legközelebb pedig vigyazzatok! Nem jatek életekkel játszani...
NEM NEM NEM lehet érezni semmit!!!!
ha 03.08.-án ESETLEG teherbe is estél, legkorábban kb. 4 hét múlva érezhetnél bármit is!
Lehet érezni 2 héttel az aktus után a jeleket, de kinél-hogy, van, akinek csak hónapok elteltével jelentkezik.
Nézd, ha nem akarsz babás lenni, látogass el a nőgyógyászodhoz, kérhetsz tőle injekciót, esetleg kérdezd meg mit ajánl, míg időben vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!