Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha el van zárodva a here...

Ha el van zárodva a here csatorna azt milyen vizsgálat mutatja ki? Here sugarazás okozhat ilyen vagy roncsolást? Azoospermia van.

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 08:27
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos neki:(((

Én örülnék ha ebbe bele menne.csak annyira fél vagy nem tudom:(

Mindig azt mondja ki mit szólna majd tudván neki nem lehet és akkor csak véleményt mondanának róla és lehet a családtagjai se fogadnánk nagyon úgy a kicsit majd mintha a vérszerinti rokon lenne.

2013. márc. 11. 18:15
 32/40 anonim ***** válasza:
Egyrészt az embernek nincs a homlokára írva, hogy a saját gyerekét sétáltatja-e, vagy sem. Másrészt kicsit furcsa alapállás 58 évesen, rákos betegséget túlélve azzal foglalkozni, hogy ki mit szól ahhoz, hogyan él és van-e gyereke, vagy sincs. Kérdező, én drukkolok neked, hogy sikerüljön meggyőznöd a párodat, és végül sikerüljön anyává válnod ebben a helyzetben is. De van egy olyan gyanúm, hogy a párod 30 év alatt beletörődött a gyermektelenségbe, és nem is igazán akar ezen változtatni. Az, hogy elment vizsgálatra, önmagában nem jelent semmit, hiszen a lényeg épp most következne, amire már nem hajlandó. Nagyjából sejtitek, hogy túl sok sanszotok nincs a közös gyerekre, de elutasítja a legkézenfekvőbb megoldást. Ha valaki gyereket akar igazán, akkor a legkisebb problémája is nagyobb annál, hogy mit fog szólni a családja, meg a környezete ahhoz, hogyan oldja ezt meg. A donor inszemináció egy esély lehet a gyerekre olyan párok számára, mint ti vagytok. Ez azért többet ér annál semhogy az ismerősök, vagy a család véleménye döntse el, hogy akarja-e az ember vagy sem. Én eddig nem adtam igazat azoknak, akiknek az első reakciója az volt, hogy keress egy egészséges, korban hozzád illő férfit. De most én is azt mondom, hogy gondold át egy kicsit racionálisan a kapcsolatotokat. Az ilyen "krízis" helyzetek szokták igazán megmutatni, hogy az ember a valódi párját találta-e meg valakiben...
2013. márc. 11. 20:25
 33/40 A kérdező kommentje:

Én is azt mondtam neki ha szeretsz akkor ez nem kérdés és belemész a donoros dologba.

De hát Ő nem akar.

Ige valószínű beletörődött, hogy neki nem lehet Ő így élte le az életét ezután már nem akar se így se úgy:(

Kicsit önző dolog ez részéről de hát nem tudom mit csinálni.

2013. márc. 11. 21:21
 34/40 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Azt tényleg neked kell tudnod, hogy most, és később kapsz-e annyival többet az élettől mellette, amiért érdemes lemondanod az anyaságról. Ezt kívülálló nem mondhatja meg. Remélem, sikerül jó megoldást találnotok.
2013. márc. 11. 21:33
 35/40 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Az nem igaz, hogy ha a mintában nem volt spermium, akkor a hereszövetben sincs. Akkor semmi értelme nem lenne a biopsziának, márpedig nagyon sok párnak így van közös babája. Úgy látom, tényleg a párod hozzáállásával van a baj. :-( Sosem mondanék olyat, hogy cseréld le a párodat a kora miatt. De ilyen hozzáállással már elgondolkodnék rajta. Ne haragudj az őszinte válaszért.

2013. márc. 12. 05:08
 36/40 A kérdező kommentje:

Nem haragszom.És Tudom sokban igazatok is van.

Azért mondta több netes orvos, hogy semmi esély a herebiopsziára mert ha nem ölt volt e semmit a sugár akkor a mintában is lenne mint sugarazás előtt volt.

Hát nagyon nehéz mikor szeretsz valakit de közben babára vágysz és dönteni kell:(((

2013. márc. 12. 07:31
 37/40 anonim ***** válasza:

Ezt ne a netes orvosok döntsék el, hanem az a "húsvér" orvos, aki hormon és genetikai vizsgálatra akarta küldeni! Jó dolog, hogy a neten is utána lehet már érdeklődni, és nézni egy sor egészségügyi kérdésnek, de ha van egy kezelőorvos, aki elmondta mit kell tennie, akkor rá hallgassatok. Mit mondhatna egy netes orvos látatlanban? Azt, ami a nagy számok törvénye alapján a legvalószínűbb ilyen esetben. De a biológia nem matematika, a biológiában soha nincs olyan, hogy valami 100%-ig csak úgy történhet, ahogy általában történni szokott.

Nem olyan régen, feltett itt a GyK-n egy kérdést valaki. 3 gyerek után, művi meddővé tételt kért, lézerrel átégették a petevezetékeit évekkel ezelőtt. Azt kérdezte, hogy lehet-e terhes, mert a tünetei erre utalnak. Mindenki lehurrogta, hogy ne beszéljen ostobaságokat, mert ez a módszer 100%-ig biztos és végleges. Tudod mi történt? Valóban terhes lett!!! 0,0001% rá az esély, de vele megtörtént. Szerinted neki mit mondtak volna a netes orvosok, ha megkérdezi őket? 100-ből 100 biztosan azt, hogy lehetetlen. Csak a természet gondolta másként...:-))

2013. márc. 12. 08:31
 38/40 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!A férjemnek a bal oldali heréje nem szállt elviekben nem működő here.A jobb oldalinál pedig lágyéksérv műtét volt.Az orvosok szerint felesleges a biopszia,mert nincs értelme....mert a le nem szállt here roncs tuti nincs ott semmi,a másik meg levegőt kaphatott a lágyéksérv műtétnél. Mi ragaszkodtunk a biopsziához,nem fogadtuk meg az orvosi tanácsot megcsináltattuk és tessék találtak a mintában spermiumot egy átlagos eredményünk lett és ebből decemberben 5 embrio termékenyült meg.Azt hiszem ez szép eredmény.Csak aki a lombikot csinálta nem ültette vissza a babákat.Sok sikert és beszéld rá a párod h meg kell probálni.
2013. márc. 12. 09:34
 39/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Páromnak sugarazás előtt oligaspermia volt már akkor is gondok voltak:(

Én már azt mondtam menjen el nem veszt vele semmit kiderül mi is van.Lehet,hogy épp van spermiumja csak valamiért nem tud kijutni.

Hát remélem sikerül valamit elérni.

2013. márc. 12. 12:52
 40/40 anonim ***** válasza:
komolyan nem értelek, kínlódtok egymással van spermium, nincs spermium, lesz gyerek nem lesz gyerek, mit szólnak majd hozzá, túl sok a kérdés, nem megy nem kell erőltetni!! inkább tényleg néznél egy fiatalabb férfit!!
2013. márc. 12. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!