Ha el van zárodva a here csatorna azt milyen vizsgálat mutatja ki? Here sugarazás okozhat ilyen vagy roncsolást? Azoospermia van.
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 08:27
21/40 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne de azt mondta ha ott lenne akkor a mintában is.
Szerinte tönkre tette a sugár.(
2013. márc. 11. 07:05
22/40 anonim válasza:
Az orvos nem magyarázta el neki, hogy az előzmények dacára, miért akarják őt hormon, és genetikai vizsgálatnak alávetni? Ha nem, akkor is ezer oldal van a neten, ami az azoospermia problémájával foglalkozik, és a lehetséges(!!!) megoldással. Ha már eddig eljutottatok, és neked jogos vágyad a saját gyerek, akkor ennyit tényleg meg kellene próbálnia legalább. Ha valóban kizárt, hogy tőle legyen babád, akkor még mindig ott a donor lehetősége. Így ha nem is "saját", de legalább olyan babátok lehetne, akinek biológiailag, és genetikailag is te vagy az anyja. Ha a párod 30 éve tud a problémájáról, és veled eljutott a közös gyerek tervezéséig, valószínűleg azon is el kellett gondolkodnia már, hogy mi van, ha tőle esélyed sincs teherbe esni. Ilyenkor a donoron, és az örökbefogadáson kívül túl sok egyéb lehetőség nincs.
23/40 A kérdező kommentje:
Amikor 10 éve elment spermium vizsgálatra akkor nem mondtak neki semmit csak ezt írták a papírra vagy nem tudtak róla vagy tudott a doki és ennek ellenére tovább küldte.
Bár tudom, hogy a biopszia lenne a végleges megoldás.
2013. márc. 11. 09:31
24/40 anonim válasza:
Ha nem vagytok házasok, akkor partnercsere lenne a megoldás!
25/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok de több éve együtt vagyunk ez azért nem úgy megy:(Szeretjük egymást és csak ezért elhagyni valakit.(
2013. márc. 11. 11:38
26/40 anonim válasza:
Szerintem ő is megfogja érteni, ha elhagyod egy egészséges fiatalabb férfiért, a magad érdekében is!
27/40 A kérdező kommentje:
Persze hisz mondta, hogy tudja jól, hogy ez "nem egy normális" dolog ekkora korkülönbség de ezt nekem kell felvállalni és ha babát szeretnék és elhagyom nem fog érte haragudni rossz lesz de nem akadályozna meg.
2013. márc. 11. 11:49
28/40 anonim válasza:
A donor inszeminációt is elutasítja, vagy csak az örökbefogadást nem szeretné? A kettő között azért óriási különbségek vannak mindenféle szempontból. Szerintem emiatt nem kell szakítani, bár egy férfit ilyen helyzetben sokkal nehezebb rábeszélni a kompromisszumos megoldásokra, mint egy nőt. Érzelmileg egészen másként élik meg a gyerek utáni vágyat, vagy a hiányát.
29/40 A kérdező kommentje:
Örökbefogadást alapból elutasítja és én sem szeretném.
A donor hát nem tudom azt sem szeretné nagyon:(mert tudja nem az övé sosem szeretné úgy ahogy kellene számára mindig egy idegen gyereke lenne
2013. márc. 11. 14:15
30/40 anonim válasza:
Ó, hát azért egy "kész" gyerek örökbefogadással, vagy egy általad kihordott kisbaba, akinek te ténylegesen az édesanyja vagy...Végig élné veled a babavárás minden percét, a készülődést, hogy nyugodt körülmények közé érkezzen, és végül a születését. Az a pici őt tekintené édesapjának, és szerintem neki sem fordulna meg soha a fejében, hogy egy "idegen" gyereket dajkál. Szülővé az ember nem csak az ivarsejtjeivel, meg a DNS-ével válik, hanem a lelkével és a szeretetével is. Neki egyébként van vérszerinti gyereke? Mert ha nincs, akkor kár ezt a lehetőséget megtagadnia magától. Tőled meg főként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!