Hüvelyi UH után szoktatok vérezni? Nem volt kellemes ahogy belémnyomta, lehet, hogy van méhszájsebem (régebben volt) és megsértette?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 21:59
1/7 anonim válasza:
Sosem véreztem még hüvelyi uh után:S
Kétlányos 30hkm.
2/7 anonim válasza:
Én meg se éreztem a hüvelyi uh-t(nem nyomta belém)épp csak odatartotta és teljesen jól láttunk mindent(első babás)
3/7 anonim válasza:
Ettol a vizsgalattol nem szabadna, hogy verzes legyen. Lehet, h mehszajseb, de az is lehet, hogy belulrol jon, ezt nem tudhatod! Eppen ezert terhessegben a verzes nem jatek, ugyanis semmilyen verzes nem normalis. Reggel mindenkeppen ertesitsd az orvosod!
4/7 anonim válasza:
én még soha nem véreztem, és soha nem is fájt.
13 hkm
5/7 anonim válasza:
van méhszájsebem, és soha nem véreztem utána. volt 1x, egy vizsgálat után, h. barnás volt, de azt egy hentes csinálta, baromira fájt közben is. nem is mentem oda többet!
6/7 anonim válasza:
ha nem mondta a doki, és barna vagy vér van, mindenképpen hívd fel!! előfordulhat, de tudjon róla!!
7/7 A kérdező kommentje:
Mondtam a dokinak hogy vérzek, de nem foglalkozott vele, szerintem méhszájseb lehet, mert együttlét után is volt. Az első UH-n éreztem, hogy megsértette. Végigmentem már minden vizsgálaton csak nincs más bajom! Nem vagyok terhes, még csak a stimulációnál tartok.
2013. márc. 8. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!