Így esélyes lehet a baba?
Figyelt kérdés
Febr. 3.a volt az utolsó mensesem első napja. Elvileg( kalkulátir szerint) 17én foganhatott volba legnagyobb valoszínűséggel baba. Párommal 24 ill 25 én voltunk eggyütt.
Holnap után tesztelek ha addig nem jön meg, akkor már kimutatja a teszt?
2013. márc. 7. 17:39
1/4 anonim válasza:
szerintem ebből a két együttlétből, ennyivel a valószín pé. után nem vagy terhes. ha babát szeretnél, sokkal többet legyetek együtt, és ne pé. után!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem szeretnénk még babát, csak egy fél év múlva, mivel párom akkor jön haza külföldről.
De ha most ebből a havi 2-3 alkalomból összejön, akkor persze örülni fogunk.neki. De holnap.kiderül
2013. márc. 8. 08:00
3/4 anonim válasza:
ennyiből nem jött össze, szinte biztos.
4/4 anonim válasza:
bocsánat, inkább úgy írom, jelen esetben ennyiből, mert ugye tul.képpen egy alkalom kell, de az az egy ne pé. után legyen, hiszen a pete 24 órán át aktív, aztán annyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!