Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt szedése alatt...

Clostilbegyt szedése alatt milyen hosszúságú a ciklus? Befolyásolja az, hogy előtte hosszabb, vagy rövidebb volt?

Figyelt kérdés
Mensi 2. napjától kellett elkezdenem szedni 5 napig 2 tablettát. Az orvos azt mondta, hogy 28 napos lesz kb. a ciklus, de már 3 napja késik. Gyógyszer előtt 31-33 naposak voltak a ciklusaim. Első closti-s hónapom. Novemberben leállt a peteérésem, nem volt menstruációm, azért kell szednem.
2013. márc. 7. 10:34
1 2 3
 11/24 Manka68 ***** válasza:

Hát akkor te a szerencsések közé tartozol. :-)

Gratulálok!! :-)

2013. márc. 9. 04:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Remélem:) Köszönöm szépen!:)
2013. márc. 9. 10:33
 13/24 anonim ***** válasza:
Tyűű ha ez nagyon jóóóó!!!! Gratulálok! Én nem reménykdem és nem áltatom magam hiába szedem én is a clostit mert már annyiszor pofáraestem és most is félek hogy feleslegesen áltatnám magam, így én most türelemmel várok a csodára! Az a baj olyan érzésem van nekem most nem segít a closti olyan érzésem van hogy majd májusban fog sikerülni... nem tudom majd kiderül! Boldog babavárást!!
2013. márc. 11. 06:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mióta szeded a Clostit? Hogy állította be a ciklusod, pontos tőle?
2013. márc. 11. 15:39
 15/24 anonim ***** válasza:
Most hagytam abba hétvégén az első kúrát úgyhogy nem tudom hogy hogy állít be..... remélem én is úgyjárok mint Te! :)
2013. márc. 12. 06:19
 16/24 A kérdező kommentje:

Reméljük!:)

Használj ovulációs tesztet, szerintem megéri. Én most használtam először, és lett eredménye:)

Legalább tudja az ember, mikor álljon rá intenzívebben a dologra:)

2013. márc. 12. 09:55
 17/24 anonim ***** válasza:
Használtam de nekem nem jött be nem használt semmit sem, ovu teszt szerint + volt a teszt és rá 5 napra az orvos mondta hogy még csak most 20mm-es a tüszőm.... akkor pedig már 5 nap telt el a pozitiv teszt után! Tehát nekem nem jött be! Inkább két naponta együtt vagyunk vagy ahogy épp jól esik nem számolgatok mert nincs értelme!
2013. márc. 12. 12:06
 18/24 A kérdező kommentje:

Értem. De kinek, hogy!

Az is jó, ha kétnaponta együtt vagytok. Csak elkapjátok az ovulációt így, hisz kb. 2 napig amúgy is életképesek a spermiumok:)

2013. márc. 12. 15:08
 19/24 A kérdező kommentje:

Ma reggel elkezdtem vérezni.

Orvosnál voltam, korai vetélés szerinte:(:(

2013. márc. 13. 11:06
 20/24 anonim ***** válasza:
NE MÁR!!! Ezt nem hiszem el a fene egye már meg komolyan nagyon mérges lettem most! Biztos?? Már nem volt ott semmi!!Légyszi csak jót írj és azért nagyon bízom benne hogy a baba ott van még és ott is marad remélem kaptál gyógyszert és sikerül a pocidban tartani még 8 hónapig!!!Hiszen már 3 hetes vagy elvileg!!!
2013. márc. 13. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!