Clostilbegyt szedése alatt milyen hosszúságú a ciklus? Befolyásolja az, hogy előtte hosszabb, vagy rövidebb volt?
Sajnos nem nézte uh-val, ha nézte volna, kiszámolom, de így nem tudom.
Utolsó: remélem, hogy azért.
Nem vizsgálta ki, hogy miért állt le a peteérésem.
Igen, visszamegyek, azt mondta, ha megjön, vagy hete már késik, akkor menjek vissza.
Azt sem tudom, hogy hogyan számoljam a ciklus hosszát! Closti rövidítette, vagy marad az eredeti hossz?
Szia!
Elvileg ezt így kéne csinálni : előzetes hormonlabor (lehetőleg endokrinológus kérje), átjárhatósági, spermavizsgálat.
Ciklus elején (úgy, ahogy neked is volt) closti, 10-ik nap körül UH, ennek az eredménye alapján tüszőrepesztő szuri a megfelelő időben, onnantól kb 36-48 óra az ovu, akkor akciózni, és másnaptól progeszteron pótlás (pl duphaston, utrogestan). Ovu után 14 nappal teszt, vagy HCG vérvétel, ettől függően abbahagyni vagy tovább szedni a progipótlást.
Ha a dokid ezek közül bármit is kihagy, akkor nemtörődöm, és olyat kéne keresni, aki nem rajtad kísérletezik.
Többet árthat így, mint amennyit használhat, és nagyon szerencsés az, akinek így sikerül a baba.
Tudom, hogy sok nődoki így csinálja, de ez nem azt jelenti, hogy jó is. :-(
Bocsi, lemaradt : így, hogy nem volt UH, nem igazán lehet tudni azt sem, hogy egyáltalán csinált-e bármit is neked a closti. Annak, akinek nagyon hosszú volt előtte a ciklusa, a peteérés előidézése lerövidítheti a ciklust 28 nap közelire, de nem biztos, hogy neked a 31 napot felülírja.
Ha már túl vagy a 28 napon, akkor tesztelj, és ha nega, akkor ismételgesd 2-3 naponta. Ha két hét múlva sincs semmi, akkor irány egy endokrinológus.
Nem írtad, hogy kaptál-e progipótlást, az is visszatarthatja a mensest akkor is, ha nincs baba.
Szia utolsó!
Nem kaptam ezen kívül semmit.
DE! Ma 2 tesztem időn belüli extra halvány, de pozitív.
remélem erősödik, és alig várom, hogy menjek orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!