Hormonzavar 3honapos kezelese utan miert nem jelentkezett a menszi? Hogyan lehet igy teherbe esni? Mar semminek semmi haszna?
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, a nődokijaid félrekezeltek, mindketten.
Endokrinológus = hormondoki. Egy vérvétellel ki tudja deríteni mi a gond (az alapján amit eddig írtál PCOS, Inzulin rezisztencia lehet).
Ennek a kezelése pedig metformin + diéta + rendszeres mozgás.
A szerencsésebbek pár hónap alatt rendbe jönnek annyira, hogy kopogtathasson a gólya.
Itt többet is megtudhatsz erről : [link]
Irány egy endokrinológus vagy jobb nőgyógyász!
Duphaston? Lehet, hogy nincs is peteérésed, akkor tök feleslegesen szeded a duphastont.
Nekem nincs menstruációm spontán, max. évente 2szer. PCOS vagyok. Nincs peteérésem sem, végig követték a ciklusom uh-val.
Csak closty-val van peteérésem vagy ha fog.gátlót szedek, akkor menstruálok.
Egy endokrinológus megmondja, hogy mi a pontos bajod és arra kezel. Én egy nagyon jó nőgyógyászhoz járok, Nekem segített. 2 évig hiába próbálkoztam, majd 1 év 'kezelés' után összejött a baba, sőt már a 2.-kat várom!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!