Terhes lehetek, vagy csak vérzészavar?
Figyelt kérdés
Január 7-én jött meg utoljára rendesen, utána rendszeresen próbálkoztunk a férjemmel. Februárban teljes egészében kimaradt a vérzésem. Most vasárnap, mikor másodjára meg kellett volna jönnie, pár csepp vérzésem volt, azóta is naponta csak egy pár csepp van, nem görcsölök, viszont a melleim nagyon megnőttek. Más tünetem nem nagyon van, csak fáradékony vagyok. Amikor másfél hetet késett, csináltam tesztet, de negatív volt. Lehet, hogy mégis baba lehet a dologban, vagy csak vérzészavar?2013. márc. 5. 17:19
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már régóta várjuk :)
2013. márc. 5. 17:40
12/16 anonim válasza:
Majd írd meg, kíváncsi vagyok:)
14/16 A kérdező kommentje:
Megírom mindenképpen :)
2013. márc. 5. 19:07
15/16 anonim válasza:
Ugyanilyen tünetek mellett produkáltam 2 pozitívat kb 2 éve
16/16 anonim válasza:
Na mi újság?Csináltál tesztet?
1 voltam.
Nagyon szurkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!