Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerulhetett a baba?

Szerintetek sikerulhetett a baba?

Figyelt kérdés
3 napja kesik a menszeszem. Tuneteim megvannak: alhasi gorcs, petefeszek fajdalom, szemerem csont szur, duzzadt mell, puffadt has. Ciklusom kovetem a homet az viszont eleg erdekes. 36.1-el kezdtem, egy het alatt felugrott 36.7-re, es ezt tartotta is egy hetig kb. Tegnap 37 volt ma viszont visszaesett 36.4-re. Szerintetek?

2013. márc. 5. 07:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ma megjön a menstruációd
2013. márc. 5. 10:04
 12/12 TeLány ***** válasza:
Szia. sajnos nekem is volt már ilyen. Meg is jött ahogy kell. Volt oylanom, hogy egy hete késett és pontosan akkor jött meg amikor kellett vlna csak egy héttel később...Nekem ilyenkor ha leesik a hőm, tudom, hogy aznap este/másnap reggel piri lesz... :( De ne legyen igazam! ;)
2013. márc. 5. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!