Általában a második clostys kúra után sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Most vagyok túl az első hónapon de ma megjött:(2009. szept. 12. 15:00
1/12 anonim válasza:
Szia. Nekem ez volt a 2. havi closys kúrám és tegnap és ma 5 pozitív tesztem lett!
2/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!
és neked hanyadik napon volt peteérésed tőle?hány naposak a ciklusaid?
2009. szept. 12. 15:27
3/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is a 2. hónap után sikerült. Nekem kitolta a ciklusaimat, mert az alap az 28 napos volt, a closty alatt meg 32 napos lett, és a 2. hónapban a 18. napon volt az ovulációm. Szorítok neked, hogy minél hamarabb összejöjjön. 21+1 hetes km
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem a mai a 38.nap.használtál ovulációs tesztet?Ja,gratulálok a babához:)
Én az első hónapot jól eltoltam,mert vettem corax ovu.tesztet és már az 5.szem closty után 2nappal pozitív lett,és mindent beleadtunk azon a héten,de amostmár tudom,hogy nem jól csináltuk.Van mikroszkópom is de az meg mindig ugyanazt mutatja.
2009. szept. 12. 16:15
5/12 anonim válasza:
Miért rontottátok el, lehet a 7. napon peteérés. Nincsen görbétek? Kiváncsi vagyok hogy alakul clostyval nektek a hő, nekem is ez az első hónapom és elég furcsa a görbém.
6/12 A kérdező kommentje:
Nincs görbém.De a hónapban már lesz,mert most fogom elkezdeni vezetni.
2009. szept. 12. 18:10
7/12 anonim válasza:
Első vagyok.29 napos volt a ciklusom és a 16. napon volt peteérésem.
8/12 anonim válasza:
Sajna nem lehet általánosítani. Nekem pl az első hónap után sikerült, a barátnőmnek 3 hónap után nagy nehezen. Mindenki szervezete más, és másként reagál, más a problémája.
Nekem amúgy a 19. napra tette a pé-t.
Sok sikert!
36 hetes kismama
9/12 anonim válasza:
Nekem is sikerült az első hónapban. Én akkor a 10. napon voltam uh-on és akkor három szép tüszőm is volt, de nem tudom pontosan mikor ovuláltam, mert nem használtam tesztet, de ettől függetlenül rendszeresen együtt voltunk a párommal és sikerült. Most a kistesóval is Clostit fogok szedni a 3. naptól a 7.-ik naponta kettőt. Most a 11. napon kell mennem uh-ra, de most használni fogok ovutesztet is.
10/12 anonim válasza:
Nekem a 4. Clostys hónap sem sikerült:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!