Fogamzásgátló szedése elkezdésével menzesz abbamaradása?
Lehet, hogy rossz helyen kérdezek, de nem tudom, hogy terhesség is szóba jöhet-e?!
11 hónapja szültem. Előző havi menzeszem több volt és elég sok volt az alvadt vér, ami nálam nem megszokott. elmentem nőgyógyászhoz, mert szülés óta nem voltam és mivel a szoptatást abbahagytam, esedékesnek láttam fogamzásgátló tablettát íratni. A doktor talált egy kis gyulladást is, kolpitis, amire Ctaflam tablettát írt ( 5 napig 2 szem ). A menzeszemet 28.-ára vártam, 27. este nagyon fájt a hasam és egy kis narancssárgás folyás jött, gondoltam, éjjel rendesen elkezdek vérezni, így bevettem az első szem gyógyszert ( Harmonet ), a menzeszem nem jött meg, sőt... Egy csepp vér se jött azóta. A gyógyszer szedtem tovább... A kérdésem az, hogy a gyógyszertől maradhatott-e el a menzeszem vagy a Kolpitiosz okozhat-e menzesz kimaradást? Időpontot 1 hónap múlva kaptam. Terhességi tesztet csináltam ma reggel, ami negatív lett.
Szerintetek?
A tabit nem akkor kell elkezdeni, mikor megjelenik egy csepp ér, hanem mikor rendesen megjön.
Szedd tovább! De arra azért számíts, hogy az első levélnél pecsételgetni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!