Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, hogyha fája...

Rozi83 kérdése:

Lehetek terhes, hogyha fája mellbimbóm körül és fájó görcseim vannak, mintha megakarna jönni? Már késik egy hete!?

Figyelt kérdés

2013. márc. 4. 15:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
szurkolok én is!!! :)azért írd le,h mi is történt :)
2013. márc. 12. 09:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Sikerult vegre :) 6 hetes vagyok de sajnos a closty-tol lett egy cisztam is.. Most figyelni fogjak hogy novekszik-e vagy felszivodik. Nektek is jo hirek vannak?
2013. márc. 12. 21:07
 13/18 anonim ***** válasza:
De jó! Nem volt hiába a sok drukk!:-))
2013. márc. 12. 21:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Hihi :) én is 6hetes terhes vagyok!!!örüök neki nagyon,de kétségeim vannak,h jó anya leszek e majd,meg ilyenek,meg a terhesség alatt minden oké lesz e!!!
2013. márc. 14. 22:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz, és jó anya leszel, nyugi:))
2013. márc. 14. 23:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Remélem,h az leszek!!!És szurkolok,h neked is minden rendben legyen!!!Neked akk ez már nem az első babád,mint nekem?én még amatőr vagyok az egészhez,szval szívesen várok tippeket meg mindent,h mikor mit,hogy csináljak!!!nagy örömmel fogadnék meg tanácsokat:)))
2013. márc. 15. 09:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Át kellene "nyergelned" a "terhesség" menüpontra, aztán majd a "szülés", "szoptatás" stb... Rengeteg kérdésre választ kapsz majd úgy, hogy szinte nem is kell feltenned, mert mások már megkérdezték helyetted.:)
2013. márc. 15. 09:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nem az elso varandossagom, mar van egy 3 eves oriasom :-) en sokat voltam az eloszor itt gyk-n akkor volt a h1n1-es kismamak halala sajnos... Itt is panik volt senki nem tudta mit tegyen aki mondta hogy volt oltason mert felti a picit es magat a legyengult immunrendszer miatt azt ugy nyomtak el mint egy csikket a betonon... En is voltam mindenfele gyilkos hogy meg akarom olni a gyerekem meg ilyen-olyan rendellenessegekkel fog szuletni... Mikor megkerdeztem hogy 8 csocse lesz a fiamnak a sertes influenza elleni oltastol vagy rofogni fog gugyoges helyett arra persze valasz nem jott csak hogy figyeljem meg milyen beteg hogy idezzem degeneralt gyerekem lesz, a fiam meg igazi "csodababa" ahogy itt felcimkezik a gyorsabban fejlodo babakat... holott ez az egesz arrol szolt hogy van egy kisebb rossz es egy halalos ami nagyon rossz.. Ugyhogy en sok mindenben biztos nem hallgatnek itt anyukakra vagy varandosokra hanem nogyogyasz vedono haziorvos es az aszisztense...
2013. márc. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!