Fáj a mellbimbóm, és megjön érzésem van napok óta. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
ut.mensi ápr.21 .. mensi után néhány nappal voltunk együtt és pár napja fáj a mellbimbóm amit eddig soha nem tapasztaltam.. még 4 napom van a mensiig, de jópár napja megjön érzésem van és 2 napig olyan szúrkálások voltak hogy majd beleőrültem.. Mensi elött soha nem fájt a mellbimbóm, csak a mellem az meg most nem fáj.fehér krémes folyásom van és reggel a hőm 37.0 volt . Terhes lehetek ?2012. máj. 11. 11:04
1/3 anonim válasza:
vegyél tesztet.Együttlét után 2-3héttel később kimutatja az eredményt.
2/3 anonim válasza:
Lehetsz terhes,de volt egy olyan ciklusom,hogy ezek a tünetek voltak nálam is,és megjött! :(
3/3 A kérdező kommentje:
a ma déli 25 ös tesztem negatív. hát én nem tudom 27 éves vagyok de nem éreztem egyik ciklusban sem hogy a bimbóm fájna. van egy fiam de nála a mellem fájt terhesen nem a bimbóm, akkor lehet valami más baj van . Köszi :)
2012. máj. 11. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!