Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy ilyenkor a...

Lehetséges, hogy ilyenkor a teszt már kimutatja a terhességet a ciklus 21. napján?

Figyelt kérdés
Aug. 21-én volt az utolsó mensim, és szept 4-től 8-áig barnáztam, de csak nagyon-nagyon kicsit.Arra gondoltam, h talán korábban volt pém és ez már a beágyazódás jele. Tegnap csináltam egy tesztet, nagyon halványan ott van a második csík, de csak tényleg alig látható.
2009. szept. 12. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!A 16.49-es vagyok!Alig várom az eredményedet!Remélem pozi, ha igen én is ellövök egyet!Írjjjjjj!:)
2009. szept. 14. 13:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Oké, holnap reggel tesztelek Clearbluval. Ígérem, megírom az eredményt! :)
2009. szept. 14. 18:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Újra 16.49-es!Nem bírtam és a férjem unszolására hajnalban teszteltem Gabriellel!A lényeg, hogy megjelent a 2.csík is halványan, viszont épphogy örülhettem pár percet, mikor észrevettem, hogy LH tesztet csomagoltak a terhességi dobozába....Ez így 1,5 év sikertelen próbálkozás után eléggé gyomron vágott!Csalódott vagyok:( Várom eredményedet és remélem neked tényleg pozitív!!!:)
2009. szept. 15. 07:09
 14/19 A kérdező kommentje:

Szia, hát sajnos a Clearblue nekem is negatív lett:(

Nekem már volt egy korai vetélésem és most ez volt az első olyan hónap, hogy lehetett próbálkozni. Pedig már én is úgy örültem...

LH teszt, az meg hogy lehetséges?

2009. szept. 15. 07:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, bár sok helyen azt mondják, hogy nem is az a legérzékenyebb teszt és csak később mutatja ki a pozit.

Én sem értem, de szétdurranok a dühtől, gondolom gépek csomagolják a teszteket nem emberek, hát hiba csúszhatott a rendszerbe...Azért még reménykedjünk egy picit...A hőd fent van még?

2009. szept. 15. 07:22
 16/19 A kérdező kommentje:
én nem mértem a hőmet, de a ma reggeki 36,6. Az nem valami sok.
2009. szept. 15. 07:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16.49-es újra!Az valóban nem magas, de ez relatív, mert nem mindenkinek 37 körüli a magas érték, ez az alaphőtől függ.

Tegnapi csalódásom (az LH tesz miatti) eredményeképp ma reggel valóban terhességi tesztet csináltam és láss csodát ott van, ott van, ott van a 2. csík, de nagyon halványka.Úgyhogy még nem merek örülni, mert barnázgatok is, de azért 2006 óta szeretnénk babát, már 2 vetélésen túl vagyok a legutóbbi óta 1,5 éve próbálkoztunk és talán most!!!!!!Ennyi viszontagság után el sem tudom hinni, csak majd ha a doki is látja szívhanggal együtt...

Bizonytalan, de jó érzés. Remélem tényleg összejött most!!!Amúgy első clostys hónapom!!

2009. szept. 16. 09:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Azért én már most gartulálok Neked, hát én sem merném elhinni.
2009. szept. 16. 15:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm!Sok sikert mindenkinek és sosem szabad feladni!!!
2009. szept. 16. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!