Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mióma gyanuval vizsgál az...

Mióma gyanuval vizsgál az orvosom nem mondta még ki azt mondta h még 10 gyerekem is lehet d nagyon meg vagyok rémülve! Le kell mondjak a babáról?

Figyelt kérdés
Vannak tüneteim mellfájdalom,változó közérzet, a szexet sem kívánom annyira, viszont a vérzésem nem lett erősebb sőt. kb 2-3 hónapja vannak ilyen tüneteim. Ismertek valamilyen természetes gyógymódot?Kezdek nagyon rápörögni erre.

2013. márc. 3. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ultrahangot nem csinált? Mert az egyértelműen mutatja, ha miómád van.

A másik meg, hogy a mióma magától képes felszívódni. Nekem szülés után volt egyből egy epeműtétem, ami laparoszkópos volt és akkor vették észre, hogy van egy miómám, ez miatt nagyobb vérzés is fellépett a műtét után, mikor megjött a vérzésem, az is nagyon erős volt, aztán kb. a műtét után 2 hónappal voltam ultrahangon és nem volt már miómám.

Amúgy ha neked nem szívódik fel, akkor azt egy beavatkozással el is tudják onnan távolítani, ha gondot okoz.

Ezért nem kell lemondanod a babáról. Az egyik rokonunk nem emlékszem pontosan, de vagy cisztával vagy miómával is teherbe esett és kihordta a babáját. Állítólag a terhességi ultrahangon derült ki, hogy vagy egyik vagy másik van neki, de emlékszem pontosan, hogy már melyik volt.

2013. márc. 3. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én barátnőmnél is láttak egy pici mióma göböt (mini mióma)kb. a 8. heti uh-n. Azt mondták, semmi gáz, majd figyelni kell, és ha elkezd nőni, akkor majd meglátják hogy mi legyen vele. Aztán egy picit nagyobb lett, majd középidő felé már nem volt sehol. Szóval semmi gond! Bármi legyen is, mindenképp jobb hogy most derült ki, még mielőtt teherbe estél volna. HA nem csinál a dokid UH-t, akkor keress egy másik orvost, ugyanis uh-val egyértelműen látszik hogy van-e miómád, vagy nincs.
2013. márc. 3. 10:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat, volt uh azt kihagytam h uh alapján mondta h lehet hogy miomám van, és akkor mondta h csak gyanu nem biztos.
2013. márc. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!