Mióma gyanuval vizsgál az orvosom nem mondta még ki azt mondta h még 10 gyerekem is lehet d nagyon meg vagyok rémülve! Le kell mondjak a babáról?
Ultrahangot nem csinált? Mert az egyértelműen mutatja, ha miómád van.
A másik meg, hogy a mióma magától képes felszívódni. Nekem szülés után volt egyből egy epeműtétem, ami laparoszkópos volt és akkor vették észre, hogy van egy miómám, ez miatt nagyobb vérzés is fellépett a műtét után, mikor megjött a vérzésem, az is nagyon erős volt, aztán kb. a műtét után 2 hónappal voltam ultrahangon és nem volt már miómám.
Amúgy ha neked nem szívódik fel, akkor azt egy beavatkozással el is tudják onnan távolítani, ha gondot okoz.
Ezért nem kell lemondanod a babáról. Az egyik rokonunk nem emlékszem pontosan, de vagy cisztával vagy miómával is teherbe esett és kihordta a babáját. Állítólag a terhességi ultrahangon derült ki, hogy vagy egyik vagy másik van neki, de emlékszem pontosan, hogy már melyik volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!