Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes az ember, azt...

Ha terhes az ember, azt hányadik héttől érzi meg?

Figyelt kérdés
Gondolok itt émelygésre,egyéb tipikus rosszullétekre.Ha 2 hete szexeltem és teherbe estem,akkor már érzem? Vagy csak utána jönnek a tünetek,hogy elmarad az első soron következő menzesz?
2009. szept. 11. 17:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan cickóim lettek hogy csuda!Kemények voltak és nagyon fájtak, de nem gondoltam terhességre mert mindíg volt mellfájdalom mensi előtt is. Kb az 5. héten valami nagyon furcsa ízt éreztem a számban, akkor volt egy halvány gyanúm és másnap pozitív volt a teszt. Igazából a 7. héttől voltam rosszul, akkor jött a hányinger, rá sem bírtam nézni a kajára. De szerintem mindenkinél más , sőt minden terhesség más.Kinél így kinél úgy.
2009. szept. 15. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:
jaj tényleg olyan érzés is van mintha vasat ettél volna
2009. szept. 15. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!