Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes az ember, azt...

Ha terhes az ember, azt hányadik héttől érzi meg?

Figyelt kérdés
Gondolok itt émelygésre,egyéb tipikus rosszullétekre.Ha 2 hete szexeltem és teherbe estem,akkor már érzem? Vagy csak utána jönnek a tünetek,hogy elmarad az első soron következő menzesz?
2009. szept. 11. 17:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyénenként változó, és kb a 7-8. héten kezdtem baromira rosszul lenni, de van aki egyáltalán nincs rosszul.
2009. szept. 11. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd csak ha már elmaradt a menzid+ 1-2 hét még legalább. De én nem is voltam rosszul.
2009. szept. 11. 18:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Előbb elmarad a vérzés, aztán jönnek a tünetek. A tüneteket a terheshormonok megnövekedett szintje okozza, de ez az elmaradt vérzés környékén még olyan kevés, hogy néha az érzékeny terhestesztek sem mutatják ki.

nekem az 5. hét után kezdődtek az émelygések, a cicifájás és a húzó alhasi fájdalom. A 6. héttől pedig a megváltozott étvány: régi kedvenc ételekre rá se bírok gondolni, másokat pedig megkívánok.

2009. szept. 11. 22:47
 4/12 A kérdező kommentje:
értem.És ha mondjuk most csinálnék tesztet,2 héttel a szex után,az már kimutatná a terhességet?
2009. szept. 12. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
elképezelhető, de nem biztos. Nekem a 12. napon volt pém, és a 27. napon teszteltem pozitívat, a nemvárt után egy nappal, az aktus után 15 nappal. De én szerencsés voltam, sokan írják itt, hogy csak később sikerül a teszt.
2009. szept. 12. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Én 3 hetes terhes vagyok,4 napja teszteltem pozitivat!

Ma voltam dokinàl,és az vagyok.Ja én a tüneteket megéreztem kb 2 hetesen,vagyis egy hete,hasfàjàs,hasfeszülés,menstruàcio kimaradàs

2009. szept. 14. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:akkor te 5 hetes vagy,mert nem az együttléttől számolják a terhességet hanem az utolsó menstruációtól,tehát mikor a bab fogant akkor 2 hetesnek mondhattad magad.

Augy a legérzékenyebb teszt az együttlét utáni 10. napon képes kimutatnia terhességet.(a többi a 20. körül)

2009. szept. 14. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem onnantól lettek tűneteim, hogy az orvos is "igazolta"a terhességemet.4hetes voltam
2009. szept. 14. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb a 7. héten volt hányingerem egy napig és érzékeny voltam a szagokra (de az is lehet, hogy mástól volt), a cicim feszült, de az a menstruáció környékén is volt. Tipikus rosszullétem azóta sem volt.21 hetes km
2009. szept. 14. 22:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már 3 hetesen észre vettem (Peteérés szerint) fájt nagyon a mellem és kőkemény volt olyan jó melleim sose lesznek mint akkor, hányinger, napközben meg dél körül kötelező volt lefeküdnöm mert a világomról nem tudtam. Az ultrahangon meg csak annyit láttak még hogy valami van de az lehet ciszta is és menjek vissza 2-3 hét múlva. 2 hét múlva voltam 5 hetes.

2009. szept. 15. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!