Ha terhes az ember, azt hányadik héttől érzi meg?
Előbb elmarad a vérzés, aztán jönnek a tünetek. A tüneteket a terheshormonok megnövekedett szintje okozza, de ez az elmaradt vérzés környékén még olyan kevés, hogy néha az érzékeny terhestesztek sem mutatják ki.
nekem az 5. hét után kezdődtek az émelygések, a cicifájás és a húzó alhasi fájdalom. A 6. héttől pedig a megváltozott étvány: régi kedvenc ételekre rá se bírok gondolni, másokat pedig megkívánok.
Én 3 hetes terhes vagyok,4 napja teszteltem pozitivat!
Ma voltam dokinàl,és az vagyok.Ja én a tüneteket megéreztem kb 2 hetesen,vagyis egy hete,hasfàjàs,hasfeszülés,menstruàcio kimaradàs
Utolsónak:akkor te 5 hetes vagy,mert nem az együttléttől számolják a terhességet hanem az utolsó menstruációtól,tehát mikor a bab fogant akkor 2 hetesnek mondhattad magad.
Augy a legérzékenyebb teszt az együttlét utáni 10. napon képes kimutatnia terhességet.(a többi a 20. körül)
Szia!
Én már 3 hetesen észre vettem (Peteérés szerint) fájt nagyon a mellem és kőkemény volt olyan jó melleim sose lesznek mint akkor, hányinger, napközben meg dél körül kötelező volt lefeküdnöm mert a világomról nem tudtam. Az ultrahangon meg csak annyit láttak még hogy valami van de az lehet ciszta is és menjek vissza 2-3 hét múlva. 2 hét múlva voltam 5 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!