Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő telt el a teherbees...

Mennyi idő telt el a teherbeeséseid között?

Figyelt kérdés

Számított, hogy nagyobb legyen az első gyermek vagy nem?

Illetve, amikor a kicsi megszületett, a nagyobbik gyermek otthon maradt vagy bölcsibe/oviba ment?

Hamarabb jött a kicsi, mint a nagyobb gyermek?

Úgy értem, hogy pl. a nagy hónapokig várt, a pici meg azonnal jött?

Kérem, csak azok válaszoljanak, akiknek mindegyik gyermeke tervezett volt!

2013. márc. 1. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:

25 hónap van a két gyerekem között

Mi direkt kicsi korkülönbséget akartunk a gyerekeink között.

A nagyobb nem ment bölcsibe a kicsi születésekor, itthon maradt velem.

Mindkét esetben gyakorlatilag azonnal teherbe estem

2013. márc. 1. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 gyermek van, mindkettő tervezett. Az első terhességem a 7. héten spontán vetéléssel megszakadt. Kivártuk a javasolt 3 hónapot és azonnal megfogant a kislányunk. 40. héten született császárral (téraránytalanság miatt). Fél éves elmúlt, amikor már nem védekeztünk, de amíg szoptattam, addig nem estem teherbe. Mivel kis korkülönbséget szerettünk volna, ezért 11 hósan abbahagytuk a cicizést és azonnal jött is a kistesó. Így 20 hónap van köztük. Két gyerekkel az első 1,5 év nagyon kemény volt, de később nagyon jó lett, hogy így alakult.

A nagy 3 évesen kezdte az ovit, a kicsi 2 évesen a bölcsit, mert akkor mentem vissza dolgozni. Most ovisok (3 és 4,5 évesek) és egy csoportba járnak :D

2013. márc. 1. 16:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak.

Várok még másoktól is :)

2013. márc. 1. 16:13
 4/8 Jégtánc ***** válasza:
A fiaim most 16 és 13 évesek,direkt így terveztük.kicsi lánykám 1 éves az új(8 éve tartó) kapcsolatomból
2013. márc. 1. 16:17
 5/8 Jégtánc ***** válasza:
A nagyobbik fiam óvodás volt,mikor a kicsi megszületett.Ment továbbra is óvodába
2013. márc. 1. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van, 2-2 év közöttük a korkülönbség, szinte napra pontosan. Mi dirrekt így terveztük. Mindhárom baba az első hónapban megfogant.
2013. márc. 1. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Elsőre ikrek születtek, 21 hónap múlva született a 3. baba, 21 hónap múlva a 4. baba (az ikrek abban a tanévben nem kezdték meg az ovit, 3.5 évesek voltak, amikor a 4. gyerekünk született szeptemberben, így köv szeptemberben, 4.5 évesen kezdték). Újabb 21 hónap múlva született az 5. baba,és 11 hónapos lesz, amikor születik a 6. baba.
2013. márc. 1. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első ugyan nem volt tervezett, de remélem, az most itt nem baj a válaszadásnál. :) Első nem védekezéses együttlétnél megfogant, mert azt hittem, hogy a ciklus 21. napján nem leszek terhes (mindig pontos, 29 napos volt). :D 3 éves és 4 hónapos volt, már egy ideje oviba járt, amikor a második született. Őt már terveztük, helyesebben a nagytesó kérte, elsőre összejött. A harmadikat október végére várjuk, szintén elsőre megfogant. Így a "nagy" már 8 éves, a kicsi 5 lesz, mire megszületik.
2013. márc. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!