Mennyi idő telt el a teherbeeséseid között?
Számított, hogy nagyobb legyen az első gyermek vagy nem?
Illetve, amikor a kicsi megszületett, a nagyobbik gyermek otthon maradt vagy bölcsibe/oviba ment?
Hamarabb jött a kicsi, mint a nagyobb gyermek?
Úgy értem, hogy pl. a nagy hónapokig várt, a pici meg azonnal jött?
Kérem, csak azok válaszoljanak, akiknek mindegyik gyermeke tervezett volt!
25 hónap van a két gyerekem között
Mi direkt kicsi korkülönbséget akartunk a gyerekeink között.
A nagyobb nem ment bölcsibe a kicsi születésekor, itthon maradt velem.
Mindkét esetben gyakorlatilag azonnal teherbe estem
Nekünk 2 gyermek van, mindkettő tervezett. Az első terhességem a 7. héten spontán vetéléssel megszakadt. Kivártuk a javasolt 3 hónapot és azonnal megfogant a kislányunk. 40. héten született császárral (téraránytalanság miatt). Fél éves elmúlt, amikor már nem védekeztünk, de amíg szoptattam, addig nem estem teherbe. Mivel kis korkülönbséget szerettünk volna, ezért 11 hósan abbahagytuk a cicizést és azonnal jött is a kistesó. Így 20 hónap van köztük. Két gyerekkel az első 1,5 év nagyon kemény volt, de később nagyon jó lett, hogy így alakult.
A nagy 3 évesen kezdte az ovit, a kicsi 2 évesen a bölcsit, mert akkor mentem vissza dolgozni. Most ovisok (3 és 4,5 évesek) és egy csoportba járnak :D
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak.
Várok még másoktól is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!