3 abortuszom volt 17-23 éves koromig! Lehet gyermekem?
A heroin és a viszonylag rövid időintervallumban történt 3 abortusz megviselheti annyira a szervezetet hogy ezután ne legyen képes egyetlen magzat kihordására sem! Külön-külön is kockázati tényezők de így együtt brutális károkat tudnak okozni.
Sajnálom hogy nem gondolkoztál hamarabb!
Hőmérőzéssel próbálkozz és a párod is menjen el majd vizsgálatokra.
Szomorú,hogy így alakult az életed,de végül egyenesbe jöttél és remélem összejön legalább egy egézséges baba a múltad ellenére.
Először is, örülök, hogy ilyen múlttal rendbe tudtál jönni. Én teljesen elítélem az abortuszt, de az vesse rád az első követ, aki keménydrogosként racionálisan tud gondolkodni és cselekedni.
Persze azokat a babákat már nem fogod feltámasztani, de jó lenne, ha lehetne egy gyermeked. Talán neki jól meg tudnád már tanítani, hogy milyen is az élet, és hitelesebben meg tudnád óvni ezektől a dolgoktól.
Azt, hogy fizikailag mik az esélyeid, már leírták. Abban reménykedhetsz, ha a nőgyógyász szerint nincs szervi bajod, akkor van esélyed teherbe esni. más kérdés, hogy ki tudod-e hordani a babát. Lehet, hogy legjobb eséllyel is koraszülötted lesz, de ma már egy 30. hétben született gyereknek is egészen jó esélyei vannak a mindenféle károsodástól mentes élethez (megfelelő gyógytornával stb-vel persze)
Amivel esetleg még szembe kellene nézned, az a dolog lelki része. Ezt helyretenni, hogy mik voltak azokban az években. Mivel lejöttél a szerről, nyilván nagyjából sikerült. gondolom, hogy volt/van segítő ember, aki támogatott, támogat. Az abortuszokkal, babákkal kapcsolatban lezártál, lerendeztél-e mindent? Pl. elbúcsúztattad-e őket magadban? Ha ez ügyben van még valami dolgod, priviben szívesen segítek, hogy mivel, hogyan tudsz könnyíteni magadon. Sokszor az abortuszok után olyan lelki kötődések, szálak maradnak a mélyben, ami akár befolyásolhatja a későbbi gyerekvállalást.
Nem lehet hogy van valami pszichés gátlás benned? Bűntudatod van a drog és az abortusz miatt, és nem tartod magad egy gyerekre méltónak? Vizsgáltassátok ki magatok, hőmérőzz, és keress fel egy pszichológust, mert a terhesség és az első zűrös időszak könnyen visszahozhatja azokat a problémákat ami miatt drogoztál. A szervezet könnyen regenerálódik még ilyen fiatal korban, nem kell hogy még jobban a béka segge alatt érezd magad a régi tetteid miatt, semmi köze a drognak ahhoz hogy még nem vagy terhes! Fizikailag, pszichésen nem tudom. Most a norvég trónörökös felesége jutott eszembe, ő egy drogfüggő nő volt, két egészséges gyereket szült. Az ab-oknak sajnos lehet köze hozzá, de a védőnőmnem van egy páciense aki 15 abortusz után 3 egészséges gyereket szült. Két éve szültem, 7 héttel utána küretet kellett csinálni, majd tavaly volt egy vetélésem,műtéttel, ezek mid olyanok mint az ab, kivéve a tágítást a lamináriákkal, de a mostani terhességemnél már a 25.héten nyitott voltam kicsit, talán lehet köze a méhszáj tágításának, de nem biztos.
10 évig dohányoztam, napi egy doboz, de teljesen ép, egészséges lepénnyel szültem, tehát a keringésre biztos nem volt hatással a régebbi szenvedélyem. A kávéról sajnos nem tudtam leszokni, remegek érte, de korlátoztam:-) Majd ha sikerül a baba , és sikerülni fog, kérlek mond meg a dokinak hogy függő voltál, mert nekem hogy ne görcsöljön a hasam, és ne táguljak tovább, olyan nyugtatót-izomlazítót kell szednem amire rá van írva hogy testi-lelki függőséget okozhat, tehát ha ne adj Isten kéne ilyesmi gyógyszert ki tudják váltani olyannal amire nem lehet rákattani, mert szerintem ez olyan mint a pia. HA egyszer piás voltál, nincs még egy korty, egy kis kábulat, más szenvedély, mert véged. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!