Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szóltok a görbémhez? Van...

Mit szóltok a görbémhez? Van esély?

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 11. 10:55
 1/8 Pityupocse válasza:
12%
Sajnos remenytelen
2009. szept. 11. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Semmi sem lehetetlen!!!!
2009. szept. 11. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Egyetértek semmi sem lehetetlen de én úgy látom hogy elég kevés az együttlét.Pont a legesélyesebb napokat hagytátok ki,úgyhogy húzzatok bele talán még nincs késő.
2009. szept. 11. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehetetlen. És nem hagytátok ki a legesélyesebb napokat, hiszen akkor már emelkedett a hőd.
2009. szept. 11. 11:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Hát majd jövő héten szerdán kiderül. Már nagyon várjuk hogy végre eredmény legyen! Két hét múlva megyek mindenképpen dokihoz, csak mond valami okosat.
2009. szept. 11. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem az első válaszolókat. Aki nem ért a görbékhez, ne válaszoljon.

Pont jókor voltatok együtt, szépen kétnaponta, ahogy a legjobb. Még az ovu napján is együtt voltatok. Ennek 8 napja. Most pedig megugrott a hőd felfelé két tizeddel, reméljük, így is marad, és akkor trifázisos görbe lesz belőle, ami babára utal.

2009. szept. 11. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, annyi látszik hogy volt tüszőrepedés, és voltatok is jókor együtt.

DE! Kijavítanám az előttem válaszolót, attól még hogy trifázisos egy görbe nem 100% hogy baba, csak utalHAT babára. De baba nélkül is lehet trifázisos, illetve egy nem trifázisos is lehet baba.

Kedves kérdező. Ez a görbe jelenleg normális, se nem babás se nem menzis, babás akkor lesz, ha a nem várt napján is fent van és nem jön meg. Akkor már lehet babára gyanakodni belőle, de amíg nem késik addig csak az állapítható meg belőle hogy volt ovu és el is kaptátok.

Drukkolok hogy baba legyen!

36 hetes kismama

2009. szept. 11. 13:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Akkor most kezdődnek azok a bizonyos hosszú napok a nemvártig.....
2009. szept. 11. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!