Kávétejszín kérdése:
25-ére nem vártam, még most sem jött meg, viszont negatívat teszteltem. Reménykedjek még?
Figyelt kérdés
25-én kellett volna megjönnie, szerencsére nem jött meg. Másnap teszteltem egy negatívat, most pedig (28-án) ismét negatívat.
A menstruációs tünetek jelentkeztek 25-26-án, de a menzesz ezzel együtt nem jött meg.
Reménykedjek még, vagy két negatív teszt után nem érdemes?
2013. febr. 28. 13:11
1/6 Disi válasza:
Nekem volt olyan hogy 10 napot kèsett ès monden teszt negatív volt. Inkább ne éld bele magad mert annál rosszabb lrsz :( De azért szoritok!
2/6 anonim válasza:
Amíg nem jön meg, reménykedhetsz. Ha baba miatt késik, semmi garancia nincs arra, hogy pont a ciklus közepén fogant. Ha terhes vagy, 3-4 nap múlva reggeli pisiből már (talán) látszania kell.
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül mutat mindenkinek pozitívat a teszt nemvárt előtt, nemvárt napján vagy pár nappal utána. Reménykedhetsz még, és pár nap múlva tesztelj újra.
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt másfél hét késés, negatív tesztek, nem volt baba.
De egyik ismerősöm pont 2-3 hete járt úgy, hogy tesztelt 2 negatívat. Egyiket 2 másikat 5 nap késésnél. Aztán mégis baba volt, azt hiszem 9 nap késésnél lett nagyon halvány pozitív.
5/6 anonim válasza:
Nekem 11.én kellett volna megjönnie, és nem jött meg a mai napig. 1 tesztem negatív lett, pénteken tesztelek újból... :) Sztem reménykedhetsz még, tesztelj te is még egyet a napokban. Írd meg,h mi lett!
6/6 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi, de szerintem hétfőig várok a teszteléssel.
2013. márc. 1. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!