CH-diétával kapcsolatban 2 kérdés:?
1. Mi az a Korpovit keksz? Hol lehet venni, milyen néven?
2. Ha 160 ch diétát kell csinálnom, akkor az előírt mennyiségeket meg kell enni vagy attól lehet kevesebb szénhidrátot is enni?
Korpovit néven találod meg bármelyik nagyobb boltban (Spar, Auchan, Tesco stb.)
be kell tartani a 160 gr CH-t, mert a szervezeted elkezd raktárzoni és másképp működni, ha kevesebbet eszel, éhezésnek fogja fel
Korpovit kekszet bármelyik abc-ben kapsz ez a neve csak vigyázz hogy ne a nagyon hasonló de fehér csomagban lévő kolevitet vedd meg mert az nem jó.
A 160cht meg kell enni.
Korpovit kekszet ilyen néven kapsz, a kekszek között találod. Elég száraz és semleges íze van, de én szeretem. Szintén 160g diétán vagyok 3 éve, sikeresen. Ha segítségre van szükséged, írj privátot is nyugodtan! :)
Az előírt mennyiséget be kell tartani. Nem csak az össz szénhidrátot, de a részletes eloszlását is 5x egy nap. Alá és fölé sem célszerű menni. :) Kitartást és sok sikert! :)
Azt is ugyan úgy számolni kell. A diabetikus cuccok nagy része gyorsfelszívódású sajna,
A kolevit nem jó mivel az is sokkal gyorsabban szívódik fel mint a koprpovit mert az nem teljeskiörlésű.
nekem dietetikus tanította, hogy jó mindkettő
ezek szerinte ebben nincs egyetértés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!