Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Errel a görbével bizakodhatok?

Errel a görbével bizakodhatok?

Figyelt kérdés

[link]

Tesztelni nem merek, mert már volt halvány pozi tesztem menszi előtt és mégis megjött!

2013. febr. 28. 06:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Napközben egyszer rá szoktam mérni, és akkor 37.2 a hőm!
2013. febr. 28. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
szia!! szerintem bizakodhatsz!!akkor volt ovud amikor behúzta! ma már tesztelhetsz!! de jobb lenne ha a nem várt után 2 napra tesztelnél!!
2013. febr. 28. 07:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Nehéz lesz de mindenképp kivárom!

1-3.a között nem kéne jönnie!

2013. febr. 28. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:
2 eselyes, de remenykedjunk hogy baba van a dologban. Nekem 19-en volt a ciklus.hu szerint az ovum. 6.-ra nem varom, en meg nem tesztelek csak hetvegen, ha mar nagyon nem birom, de jo lenne kibirni a nem vart napjaig!:) Te erzel amugy hasszurkat? Vagy volt pecsetelesed? Nekem 3 napja minden este szurkal a petefeszkem fele, de pecsetelesem nincs. Szurkolok neked! Irj, hogy mi lett!:)
2013. febr. 28. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:

kedves kérdező: ma vagy 13 dpo-n! holnap kellene megjönnie!!

első voltam!!

2013. febr. 28. 08:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, utána számoltam én is, hogy elvben már holnap kéne!

Hasszurka van, pecsételés nincs, de kicsit puffadtabb az alhasam

2013. febr. 28. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!