Előfordulhat várandóság alatt hasonló, kis mennyiségű vérezgetés?
Tudom, semmilyen vérzés nem normális terhesség alatt, még is vannak nők, akiknél előfordulhat hasonló vérezgetés, még is kiderül, hogy állapotosak? Az lenne a problémám,hogy 3 napja barnás néha kis mennyiségű véres folyásom van. A menzeszem február 14-19-ig volt meg, tegyem hozzá, az is úgy, hogy előtte utoljára dec.20-án jött meg és napi 1 tampon bőségesen elég volt( rendes ciklusomnál, nem így szokott lenni, általában első nap gyenge, majd 2 napig erős, 4 nap közepes, majd 5 nap enyhe és elmúlik). Sajnos mindig is volt baj a ciklus hosszokkal,de inkább volt jellemző, hogy nincs vérzés, mint hogy ennyiszer legyen, még ha kis mennyiség is. Ezzel a problémával, már voltam több nőgyógyásznál is, alaposan kivizsgáltak, de különösebb dolgot nem találtak sem nálam, sem a páromnál. Tegnap elmentem egy endokrinológushoz, aki megvizsgált, elbeszélgetett velem, és kiírt többféle vérvételre, vizsgálatra. Mivel babát szeretnénk, mert már több éve próbálkozunk, ezért a legutóbbi ciklus elmaradásakor a peteéréstől számított 14 dpo-n, csináltam egy hcg tesztet, amin volt egy nagyon halvány T csíkocska. De mivel még aznap délutánra, jelentkezett egy kisebb mennyiségű vérzés(febr.14), azt gondoltam, megjött, akkor ez csak valami teszt hiba lehetett. Tegnap magammal vittem a doktornőhöz a tesztemet, ő is látott rajta valamit és kiírt holnapra hcg vérvételre, hogy megtudhassuk, van-e terhesség vagy nincs.
A kérdésem a következő lenne, szerintetek, ez a vérzés rendes ciklusnak számított, vagy okozhatta esetleg terhesség? Volt már ebben a hónapban pé-m? Előfordulhat, hogy tényleg állapotos lennék, még is volt vérzésem? Ez a mostani enyhe vérezgetés(febr.25-26) mi lehet?
Tudom nem vagytok orvosok, el is fogok menni egy nőgyógyászhoz, csak jó lenne olyanok válaszát meghallgatni, akik esetleg hasonló helyzetben voltak, vannak.
Mellékeltem a hőgörbémet és a hcg tesztemet :
Nagyon fogok neked drukkolni. Igazából van akinek nem kell éveket várni és sikerül PCO mellett is, de hát ugye ez is egyén függő. Lehet neked is felírják a Merckformint ami nagyon segít abban hogy sikerüljön.
Megírod azért a HCG eredményed? Drukkolok hogy magas legyen:)
Szia, aranyos vagy, de sajnos nem vagyok kivétel Én sem. Negatív a Hcg eredményem, olyannyira, hogy 0,1 lett. Igazából már elkeseredni sem tudok a dolgon, mert annyira hihetetlen, hogy valaha is pozitív tesztet fogok tartani a kezemben. Meforált már szedtem, meg diétáztam is, de képtelenség hosszútávon betartani. :( Marad a mozgás, arra fogok elég intenzíven ráállni és persze valami diétát is megpróbálok. Már csak az idegesít mi okozza a vérzést, miért nem jön már meg akkor normálisan, hogy letudjam a többi laboros dolgot és végre pont kerüljön a bajom végére. Most mehetek keresni egy nőgyógyászt, aki majd megint hablatyol valamit...... :( Azután se eleje se vége nem lesz az egésznek! Különben többet vártam az endokrinológustól is, szinte csak én beszéltem, kérdezgettem, mire gyanakszik, mi lehet a bajom, de annyira nem mondott semmit sem, pedig vittem a régi eredményeimet! Lehet megint csak kidobtam az ablakon 7500 ft-ot. Meg ez idáig már mennyit, már utána sem tudnék számolni! Na mindegy , nekem ez jutott!
Köszi azért, hogy drukkoltál! Sok sikert kívánok neked a továbbiakban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!