Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan zajlik a tüszőrepesztő...

Hogyan zajlik a tüszőrepesztő szuri, , hatása, ,?

Figyelt kérdés

Nemsokára szedni fogom a clostyt, a doki megmondja mikor menjek ultrahangra, ha okés minden kapom a szurit.

Jobban fáj mint a sima szuri? hogyan, milyen módon fog hatni?aki már át esett ilyenen, leírná hogyan zajlott le?

köszönöm!

2013. febr. 26. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Ovitrelle tüszőrepesztőt kaptam. Az injekció beadása nem fáj, gyakorlatilag nem lehet érezni. Én a hatását sem éreztem.
2013. febr. 26. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen, mióta szeretnél kisbabát?

mi már 2 éve, csak a régi dokim mindig azt mondta medence gyulladásom van. majd elmentem uj orvoshoz, és mondta rögtön

endimetriozis, probáljuk meg a gyors teherbe esést hátha ,,elmulik,,.már nem nagyon hiszem el h sikerülni fog:(.

2013. febr. 26. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk már meg is született, sőt már 6 hónapos.

Egyébként nagyon sokat vártunk rá, 6 évet. Végül hormoninjekciókat és Clostylbegytet kaptam és inszeminációt csináltak nekem. A 3. ilyen kúra sikerült.

2013. febr. 26. 21:19
 4/9 A kérdező kommentje:

jaj de jó neked!!Irigyellek persze jó értelemben.

kitartó voltál nagyon ügyes vagy!

2013. febr. 26. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is endometriozisom volt, meg is műtöttek.Most én is próbálok teherbe esni.Ha nagy az endo, nehezebb, de sok embernek műtét után egyből sikerül.Szóval hajrá!Ha pedig nem nagy az endo, akkor sikerülhet így is!Szorítok
2013. febr. 27. 06:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia.Én már két alkalommal kaptam injekciót. Valóban nem fáj a beadás, észresem lehet venni. Azonban nekem másnap jól érezhető petefészek-szúrkálásom volt, mindkét alkalommal. Első esetben sajnos nem volt bizti, hogy megrepedt,de akkor nem volt minden rendben nálam. A második alkalom jelenleg folyik, most kaptam hétfőn meg, tegnap is erős szurkálásokat éreztem, remélem most sikerrel járunk. Összességében azt gondolom nincs mitől tartanod. Sok sikert!
2013. febr. 27. 20:05
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi mingenkinek!!az a baj, a doki azt mondta ha megjött hivjam fel másnap, akkor megmondja hányadik napon menjek be a szuri miatt.nekem most szinte folyton vérzésem van, ezért nehéz kitalálnom mikor van meg:(.

mondta minél többet legyünk együtt, de igy hogyan???lehet csak nekem nem egyértelmü....

2013. febr. 27. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy másik orvost is!
2013. márc. 1. 08:13
 9/9 A kérdező kommentje:
most fogok indulni, vissza a dokihoz, kiváncsi vagyok használt e a closti:o!lehet h szuri is lesz....
2013. márc. 13. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!