Hogyan zajlik a tüszőrepesztő szuri, , hatása, ,?
Nemsokára szedni fogom a clostyt, a doki megmondja mikor menjek ultrahangra, ha okés minden kapom a szurit.
Jobban fáj mint a sima szuri? hogyan, milyen módon fog hatni?aki már át esett ilyenen, leírná hogyan zajlott le?
köszönöm!
köszi szépen, mióta szeretnél kisbabát?
mi már 2 éve, csak a régi dokim mindig azt mondta medence gyulladásom van. majd elmentem uj orvoshoz, és mondta rögtön
endimetriozis, probáljuk meg a gyors teherbe esést hátha ,,elmulik,,.már nem nagyon hiszem el h sikerülni fog:(.
Nekünk már meg is született, sőt már 6 hónapos.
Egyébként nagyon sokat vártunk rá, 6 évet. Végül hormoninjekciókat és Clostylbegytet kaptam és inszeminációt csináltak nekem. A 3. ilyen kúra sikerült.
jaj de jó neked!!Irigyellek persze jó értelemben.
kitartó voltál nagyon ügyes vagy!
köszi mingenkinek!!az a baj, a doki azt mondta ha megjött hivjam fel másnap, akkor megmondja hányadik napon menjek be a szuri miatt.nekem most szinte folyton vérzésem van, ezért nehéz kitalálnom mikor van meg:(.
mondta minél többet legyünk együtt, de igy hogyan???lehet csak nekem nem egyértelmü....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!