Február 13-án kaptam tüszőrepesztő injekciót. Mikor tesztelhetek először?
Én direkt leteszteltem, hogy mikor ürül ki a szervezetből a hcg ami a szuriban volt.
A 10.dpon már semmi nem látszik, tehát leghamarabb február 23-án lehetett tesztelned, tehát ma már simán kimutatja a babádat!!!!
A injekció beadását követően általában 36 órával történik meg a tüszőrepedés! Akkor az mondjuk 15-e. (...bár persze azt én nem tudhatom, hogy pontosan mikor kellett beadnod)
Ha akkor megtörtént is a megtermékenyülés, 23-án még biztosan nem mutatott volna ki semmit a teszt.
A legkorábbinak a 27-ét mondanám.
Drukkolok! :)
Jaj ne már :( figyu, lehet még korai volt a tesztelés!!!
Mikorra nem várod???
Az igaz, hogy azt írtuk neked, hogy 27-e a legkorábbi időpont, de semmi esetre sem a legoptimálisabb!!! Azért még ne írd le magad!
15-éhez képest majd csak 1-én telik le a 14 nap, addig meg még van idő, akármi is lehet... (már ha 14 napos szokott lenni a luteálisod)
Sajnos nem volt korai.
Nem tudom mikor kellene megjönnie vagyis normál esetben holnap, de a closty és az ultrogestan eléggé megváltoztatta a ciklusaim hosszát és ráad a kúpot az első negatív teszt után kell elhagyni, így tuti 4-5 nap késés minimum lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!