Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik voltak a terhesség legesle...

Mik voltak a terhesség legeslegelső tünetei nálatok, még mielőtt nem jött meg ill. mikor éreztétek pontosan ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés

2013. febr. 26. 15:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Két számmal nagyobb melltartó! :)
2013. márc. 3. 07:50
 12/13 Mrs.White válasza:
Nekem olyan fura érzésem volt... Igaz mi nagyon vártuk a babát, így figyeltem hónapról-hónapra a testemet. És tényleg észre is vettem szeptemberben, hogy valami "nem stimmel", furcsa érzésem volt, így előre sejtettem, hogy mivel olyan amit még nem éreztem, így terhes lehetek, én így filóztam :DDD
2013. márc. 3. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem mind3 terhessegemkor volt az mar a teszt elott, hogy hajnalban vagy reggel nem tudtam rendesen kiuriteni a holyagomat, akadozott a vizelet mint a prosztatas pasiknal. +Ultomben elaludtam este 9-kor, és a melltartolevetelkor érzett fájdalom.
2013. márc. 5. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!