Lehet baba? Mi a véleményetek? Volt így vagy van így
valaki?
Figyelt kérdés
Két naponta voltunk együtt ebben a hónapban a párommal elvileg 17-én volt ovum +-1 nap most hétvégére nem várom.Tegnapi tesztem negatív lett,de tegnap folyton szurkált az alhasam,fel van puffadva a hasam.Nem keresek jeleket magamon csak eddig ezt nem szoktam érezni,meg még csak első próbálkozós hónap.
2013. febr. 26. 12:25
1/9 anonim válasza:
Minden hónapban lesz valami tünet, mert vágysz a babára!Ha csak most nem lettél várandós! Én már nagyon rég óta vágyom a babánkra és minden hónapban volt valami vagy hasszurka vagy mellbimbó érzékenység és azóta sem sikerült lassan 1 éve teherbe esni, megtanultam nem hinni az ilyen jeleknek mert becsap a saját szervezeted ilyenkor sokszor sajnos! Azért sok szerencsét a babához!
2013. febr. 26. 12:28
2/9 anonim válasza:
egy héttel menzesz előtt teszteltél és igenis, figyeled a jeleket. tudom, h kívülről könnyű okoskodni, de próbálj meg kevésbé görcsölni rajta, különben ezt éled át minden hónapban...
napont 10-12 ilyen kérdést olvasni, rengeteg nő jár ebben a cipőben
2013. febr. 26. 12:31
3/9 anonim válasza:
Szerintem is mindenki így van ezzel, aki babára vágyik, és próbálkozik is.
Teljesen normális, ha ilyenkor produkál ilyeneket a testünk. Első próbálkozásra keveseknek jön össze a baba.
2013. febr. 26. 12:34
4/9 anonim válasza:
Nagyon korán teszteltél. Tünetek se nagyon vannak még ilyenkor. Csak bebeszéled, hogy van változás, én is így voltam minden sikertelen hónapban... mindig volt valami változás. Ne görcsölj rá ennyire, mert csalódhatsz is. Majd ha nem jön meg a havid, akkor tesztelj, előbb felesleges.
2013. febr. 26. 12:35
5/9 anonim válasza:
Első vagyok ismét úgy gondolom a legbiztosabb jel az mikor kimarad a menszesz! Nincs más a jelek vagy bejönnek vagy nem! Nekem még a hasam is elkezdett nőni már arra is azt mondtam hogy lehet baba ugyan már.... csak a vitaminoktól jobb étvágyam lett ennyi! Peteérést figyeld akkor kell jeleket keresni hiszen azzal növeled az esélyedet a babára! Sajnos tapasztalatból beszélek! Volt már ugyan is olyan is hogy akkora nyilalást éreztem nemvárt előtt hogy le kellett ülnöm is gondoltam csak baba lehet aki ilyen lökést ad , erre nemsokkal rá megjött! Minden hónap más és más sajnos! Az első hónapban 25 % arra az esély hogy egy egészséges párnak kisbabája foganjon!
2013. febr. 26. 12:53
6/9 anonim válasza:
2. vagyok
nekem az utolsó menzestől számított 36. napig csak olyan terhességi jeleim voltak, amik a közelgő menzeszt is jelenthették volna (várbőség, mindjárt megjön érzés a z alhasnél, mellfeszülés, mellnagyobbodás, derékfájás, enyhe ingerlékenység, fokozottabb izzadás). én akkor teszteltem amikor a 36. napon (31 napos ciklusaim voltak, tehát 5 nap késés után) visszacsaptam a hűtőajtót, mert undorított a szag és a látvány.
a sors fintora, h a nők jelentős részénél a kezdeti terhességi tünetek megyegyeznek a közelgő menzesz előjeleivel, ezért (is) reménykednek szegények töretlenül, amíg meg nem jön nekik :-(
2013. febr. 26. 13:01
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok :) Igazatok van majd ha nem jön meg időben tesztelek is akkor kiderül :)
2013. febr. 26. 13:05
8/9 anonim válasza:
Így van könnyű ezt mondani igaz nekem ennyi idő után már sokszor mindegy is annyiszor letörtem már, de tényleg picit nyugi és előbb utóbb jönni fog a baba! Nagyon sok sikert hozzá! Első voltam! Lehet együtt fogunk hamarosan "gurulni" kismamaként :D
2013. febr. 26. 13:49
9/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem :) És köszönöm tényleg mindenkinek :) Sok sikert!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!