Ugye nem volt peteérésem szerintetek sem? Görbe lent.
Most vagy félidőben, lehet hogy ma van a napokban lesz ovud :)
Hajrá!!!
Köszönöm a válaszokat! Az nagyon szerencsés lenne, az elmúlt héten a férjem nem volt itthon, de most ért haza :))
Frászkarikaborsó, gratulálok a picihez! :)
Szia! Még bőven van esély! A normális luteális fázis min. 12 nap, ami azt jelenti 43 napos ciklus esetén, hogy a 31. napon van peteérésed. Ha a legszigorúbbat nézzük, azaz most 32 napos, és a luteálisod 16 nap szokott lenni, akkor a 16. napon kellett volna lennie a tüszőrepedésnek. Tehát valahol a két szám között van. És még bőven!!! benne vagy! Amúgy 14 napot szoktak csak számolni, mert az a leggyakoribb, azaz 18. és 29. nap között. Nem tudom, hogy érthető voltam-e... :)
Most kezdted mérni? Nem tudod, hány naposak a luteálisaid?
Hajrá! Próbálkozzatok! Azt mondják, 2 naponta a legideálisabb.
Amúgy az ovuteszt szerintem is jó, csak egy-két betegség esetében mutat pozitívat, de azt arról is észre lehet venni, hogy gyakran olyankor 1 hónapban többször is pozitív. De egyébként ha egyszerre nézel ovutesztet, hőmérőzöl és figyeled a nyákot is, akkor úgy nagyon pontosan ki lehet találni az ovu napját. (Az LH teszt előre mutatja az ovut, míg a hőmérő csak utána 4 nappal...)
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!