Jókor voltunk együtt? Görbe csatolva. Raknátok fel Ti is görbéket, olyanok, akik jövő hét szombatra nem várják.
Szerintem igen, de többetek véleményét szeretném hallani. Először azt hittem, hogy tök egy síkú lesz a görbém, és nem fog emelkedni a hőm, és tegnaptól mégis.
Szerintetek hányadik napon volt a pé., és a tüszőrepedés?
Már több mint 4 éve várunk babára, már a BMC-be járunk. És most fog kiderülni, hogy inszem v. lombik lesz-e. De jó lenne, ha most természetes úton összejönne. Hátha. Ja, és jövő hét szombatra nem várom.
Köszi a segítségeteket.
Szia én szombatra nem várnám [link]
Erős mellérzékenység, duzzadás. A petefészkem már napok óta érzem és mindjárt megjön érzésem van.
Én is most szombatra nem várom, clostys vagyok. Már napok óta megjön érzésem van, pedig ez még sosem volt. MIndig a mensi első napján fájdogált a hasam és kész. A cicim is feszül, bár az szokott.
Remélem mindnyájunknak sikerül.
sziasztok énuj vagyok itt. mindenkinek drukkolok. az enyém nem olyan szép sajna de azértitt van. már 33. honapja nem jön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!