Jókor voltunk együtt? Görbe csatolva. Raknátok fel Ti is görbéket, olyanok, akik jövő hét szombatra nem várják.
Szerintem igen, de többetek véleményét szeretném hallani. Először azt hittem, hogy tök egy síkú lesz a görbém, és nem fog emelkedni a hőm, és tegnaptól mégis.
Szerintetek hányadik napon volt a pé., és a tüszőrepedés?
Már több mint 4 éve várunk babára, már a BMC-be járunk. És most fog kiderülni, hogy inszem v. lombik lesz-e. De jó lenne, ha most természetes úton összejönne. Hátha. Ja, és jövő hét szombatra nem várom.
Köszi a segítségeteket.
Nagyon-nagyon köszönöm Mindenkinek a válaszokat. Mindenkiért drukkolok nagyon.
Várom még a görbe "jelentkezőket".
Kedves 16:36-os, nem lehet megnyitni a görbédet.
Itt van az Én további görbém, a mai adattal:
Remélem, hogy így is marad, sőt még feljebb megy. Nagyon jó lenne, ha most lenne a Mi hónapunk. Reménykedem, mint 4 éve már annyiszor. A remény hal meg utoljára.
Várok még görbéket, tapasztalatokat, stb., szóval mindent.
Én vagyok a tegnapi 10:03-as. A mai görbém:
Nem tudom nem kellene-e erőteljesebben emelkednie. De a tiéd elég szép.
Helló Csajok!
Itt az épp aktuális görbém:
Nem tudom, mitől lehetett ez a visszaesés. Remélem, csak átmeneti, ezután már csak feljebb fog menni és ott is marad.
Szerintem 1-2 fok ingadozás nem érdekes. Elég későn volt a peteérésed, biztos kitolódik a ciklusod is. Hány naposak szoktak lenni?
Az én görbém, nekem sem a legjobb:
Kedves Előttem Szóló!
Igen elég későn volt PÉ, szerintem a 19. napon, bár van, aki azt mondja, hogy később. Általában 30-33 naposak szoktak lenni. A múlt hónapban kitolódott (nem tudom miért) 43 napra. Már azt hittem örülhetek, de sajnos nem.
Itt az aktuális görbém:
Többiek!
Ti hogy álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!