Korai lenne most a teszt? Márc 2-re nem várom
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 18:45
1/5 anonim válasza:
Peteérés után 12 nappal ágyazódik be onnan még 2-3 nap, hogy a teszt kimutassa. Tudom, hogy eszméletlenül nehéz várni, de teljesen fölösleges most tesztelned. Én az első próbálkozós hónapot végig teszteltem pozitív is lett, de aztán 5 héten elment. Ráérsz a nem várt napján tesztelni, de inkább utána pár nappal.
2/5 anonim válasza:
Igen, korai! Nem várt menszi után mutatja ki a teszt a terhességet.
3/5 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy elvileg kellene (vagyis nem kellene) megjönnie, de be sem állt még rendesen a fog. gátló óta :(
2013. febr. 24. 18:58
4/5 A kérdező kommentje:
lemaradt hogy márc 2án
2013. febr. 24. 18:58
5/5 frászkarikaborsó válasza:
Akkor inkább hőmérőzz és abból fogod látni hogy mikor van értelme tesztelni, mert ha be sem állt még a ciklusod akkor lehet hogy hetekig késik a menstruációd miközben nem vagy terhes, az elég idegőrlő lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!