Fontos-e a szex időtartama, és hagyni kell e ki napokat ha kisbabát szeretnénk?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 20:18
1/5 anonim válasza:
Célszerű a tesztek szerinti fogékonysági nap előtt szünetet tartani, "feltöltódni"..
A szex időtartama kevésbé fontos (bár van összefüggés), inkább a nő izgalmi állapota a fontosabb.
Ez növeli a fogamzás esélyér.
2/5 anonim válasza:
A szex időtartama nem lényeg.Az jó,ha a nőnek van orgazmusa,mert olyankor a méhszáj olyan mozgást végez,ami vákum szerűen beszippantja a spermákat. 2 naponta érdemes szeretkezni.
3/5 A kérdező kommentje:
2-es.. És annak van e jelentösége hogy a férfi vagy a nő megy-e el hamarabb? Mert álltalában a barátnöm szokott elmenni hamarann én utánna kb 5-10 percel
2013. febr. 23. 21:17
4/5 anonim válasza:
A lenyeg hogy mindketten elvezzek, lehet az egy 5 perces numera is munka elott. Na meg a jo idozites, hogy a petet meg tudja termekenyiteni idoben a spermium. Ennyi kell hozza! Ja es annyiszor csinaljatok, ahanyszor kedvetek tartja! Amugy meg a regi idokben hany gyerek fogant ugy, hogy a no csak muszajbol fekudt le a ferjevel es szinte megeroszakoltak...megis osszejott 1 alkalombol! Szerencsere mar nem ilyen vilagot elunk!
5/5 anonim válasza:
Szia kettes vagyok, szerintem még jó is ,ha neked később van,mert akkor már bent van a sperma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!