Milyen márkájú ovu tesztet ajánlanátok?
A következő ciklusban szeretném használni a hőmérőzés mellett. Hanyadik naptól használjam és miután pozitív lesz mikor a legesélyesebb a baba? És a nap melyik szakában kell elvégezni, hogy biztos eredményt kapjak?
Nektek segített?
Én ebben a hónapban vettem Gabrielt és Fertility-t.
Fertilityt rossmannban vettem, semmiképp nem ajánlom. Egy csík sem jelent meg rajta, csak több órával később. Akkor viszont mindkét csík minden nap megjelent. Pénzkidobásnak jó.
A Gabrielnél viszont azonnal megjelent a tesztcsík, a második kontroll csík pedig csak két napon.(a 14-ik és 15-ik ciklusnapon, középidőben).
Ahogy megjelenik a két csík akkor és a rákövetkező napokban kell házaséletet élni.A használati útmutatóban benne van, hogy a ciklusod hányadik napján kell elkezdeni a tesztelést. Nekem 28 napos a ciklusom és a 11. naptól kellett kezdenem. A dobozban 7 db van.
HA most nem jött össze a kisbabám, akkor jövő hónapban ki akarom próbálni a netes ovutesztet is, mert azt is sokan dicsérik.Úgy fogom csinálni, hogy veszek mellé Gabrielt is és összhasonlítom. Ha ugyanazt mutatja és még a köv. hónapban sem jön az én kicském, akkor lehet, hogy neteset veszek , mert az olcsóbb.
Szia. Én az Egans nevű ovutesztet javaslom. Vaterán is lehet kapni. Ha sokat veszel, 50-60 forint körül van darabja. Én ezzel esetem teherbe ebben a hónapban. :) Ha írsz privit, megadom a srác elérhetőségét, ahonnan én veszem. Olcsó, megbízható, rugalmas és kedves! :)
Azt, hogy mikor kell elkezdeni a tesztelést a ciklusod hosszától függ. A tájékoztatóban lesz táblázat, hogy milyen ciklus hossznál hanyadik napon érdemes kezdeni.
Nekünk az jött be, hogy a pozitív teszt utáni hajnalon voltunk együtt.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!