Hétfőre nem vártam, nem is jött meg. Tegnapi teszetm halványan lett pozitív. Ma néha szúrkál a bal oldali petefészkemnél. Meg fog jönni vagy mitől szúrhat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 15:16
1/3 anonim válasza:
Halvány pozítív teszt? Az jó. Megjönni már talán nem fog fog mivel 3 napja késik és pozi a teszt. Gratula. Mióta próbálkoztok?
2/3 anonim válasza:
Gratulálok. Nálam is így kezdődött. És fiú lett belőle. Amúgy elvileg /először hülyeségnek gondoltam/ ha bal oldalt szúr fiú, ha jobb oldalt lány 3 ismimnél bejött! Szóval lehet ő is fiúka! Ki tudja! :-D
3/3 anonim válasza:
Ez a baloldalt szúr nálam is bejött,nekem is baloldalt szurkált, és kisfiam lett:)
Ha halványan pozi,az nagyon jó,majd erősebb lesz,bár Én 1 tesztet csináltam,ami halvány pozi volt,és hittem annak az egynek is.A szurkálás meg normális,nekem volt,hogy teljesen mensi szerűen fájt a hasam, aztán szerencsére mégsem jött meg:)
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!