Vettem ma egy One Minute terhességi tesztet. Holnap kéne megjönnie. Ha reggel megcsinálom a tesztet az már kimutatja szerintetek ha terhes vagyok? A ciklusom 27 napos.
Elvileg már kimutatja, hogy terhes vagy-e.
De, ha negatív lesz és még nem jön meg, akkor néhány nap múlva ismételd meg újra a tesztelést. Van akinek csak később mutatja ki, mert alacsony még a HCG a szervezetében. Én drukkolok Neked :)
Köszi aranyos vagy!
Jó lenne egy kistesó a 3 éves kisfiam mellé.
Holnap megírom az eredményt.
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok,/holnapra nem várom/és eddig felemás válaszokra találtam.Elvileg ki kéne mutatnia,de ha alacsony a hcg-d nem biztos.Szóval próbáld meg,és ismételgesd,míg pozitív nem lesz,vagy meg nem jön.:)Vagy pár nap múlva a doki megmondja,ha tudsz addig várni.
De azért SZURKOLOK!
Szia!
Nekem a nemvárt előtti nap délután már halvány pozitív lett!
Drukkolok!
Most reggel megcsináltam. Két csík lett. Igaz a terhességet jelző csík nem annyira erős mint a kontroll csík, de nem is halvány.
De majd az orvosi vizsgálat nyugtat meg igazán. Utána örülök csak.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!