Egy hetes késésnél már mindegy hogy reggeli vagy esti vizelettel csinálom? Vagy ha most megcsinálom lehet még nem mutatja, csak reggel?
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 19:48
1/9 A kérdező kommentje:
A tesztet!
Ez lemaradt! :)
2008. nov. 28. 19:48
2/9 anonim válasza:
Szia, nekem egy hetes késésnél már este is két erős csíkot mutatott, számít hogy jó minőségű teszt legyen (gabriel, clearblue, qupido, corax ezek jók)Sok szerencsét!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. One Steppet vettem. Még megfontolom, mert nagyon sokat járok pisilni, ezért lehet hogy reggel fogom.
2008. nov. 28. 19:57
4/9 anonim válasza:
Szia, előző vagyok, ha kibírod akkor a reggeli biztos megbízhatóbb (főleg ha sokat voltál wc-n)! Szurkolok!
5/9 A kérdező kommentje:
:D Köszi, igen, nagyon sokat voltam pipilni, kb negyed-fél óránként. Igyekszem kibírni reggelig...
2008. nov. 28. 20:09
6/9 anonim válasza:
1 hetes késésnél már mindegy mikor tesztelsz. Mutatja. A legtöbb embernek már mutatja. Ritka ha nem, de olyat is hallottunk már.
7/9 anonim válasza:
Szia, első vagyok! Remélem visszanézel még! Mi lett az eredmény?
8/9 A kérdező kommentje:
Nega lett sajna, így jövöhéten megyek a dokihoz, hogy miért késik! Biztos nincs baba, lehet hogy a stressz és az idő miatt...
2008. nov. 29. 11:39
9/9 anonim válasza:
Szia, sajnálom:( majd akkor a következő!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!