Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy kislányom és szeretnén...

Fehérarany kérdése:

Van egy kislányom és szeretnénk neki kistesót! Két vetélésen vagyok sajnos túl. Ezért az orvos azt mondta, hogy mihelyst tünetet tapasztalok menjek orvoshoz, mert gyógyszert kell, hogy kapjak, hogy megmaradjon a baba. Gondolom sárgatest hormon?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy én minden egyes menstruáció előtt terhességi tüneteket produkálok: fáj a mellem, émelygek. Arra gondoltam, hogy tesztet veszek és a nemvárt havim előtt pár nappal tesztelek! A 24. napon negatív volt sajnos a tesztem! Remélem a 28. napon már pozitív lesz és rohanhatok az orvoshoz! Van/volt valaki aki hasonló cipőben jár? Ti nem kaptatok előtte valamilyen gyógyszert? Tapasztalatokat, tippeket szeretnék!
2013. febr. 22. 12:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs már, hogy mit csináljak! Elmenjek egy harmadik orvoshoz, hátha az elküld egy kivizsgálásra??? Nem tudom... én mondtam, hogy szeretnék kivizsgálást, mind a két missed ab után, de valamiért nem akarnak elküldeni! Nem értem az orvosokat és fogalmam sincs mit kéne csinálnom!
2013. febr. 23. 21:34
 12/14 Manka68 ***** válasza:

Az én dokim is azt mondta anno, hogy csak a harmadik vetélés után kezdenek vizsgálódni, mert ez a protokoll. (Természetesen anyagi okokból van így, a tb-nek olcsóbb így.) Engem sem küldtek, magánszorgalomból mentem endodokihoz (magánba). Kifizettem a magándokit, a labort, kb 25000 ft volt összesen. Nekem megérte.

Amit mondunk neked, nem azt jelenti, hogy le kéne cserélned a nődokidat. Ez egy másik szakterület. :-)

2013. febr. 24. 05:50
 13/14 frászkarikaborsó ***** válasza:
Ha most sem jön össze akkor menj mindenképp kivizsgálásra, a nődokiddal meg irass progeszteron készítményt hogy legyen otthon, és azt kezdd el szedni azonnal ha + lesz a teszt. Ha előre kiváltod akkor egy napot sem veszítesz.
2013. febr. 24. 13:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk elég logikusnak tűnik, hogy legyen otthon gyogyi, ha pozitív a tesztem! Én már azon is agyaltam, hogy egy év kellett ahhoz hogy teherbe essek a második elvesztett babámmal, szerintem az is elég sok... de erre sem mond senki semmit! Mármint az orvosok! Csak kombinálok a fejemben! És úgy tűnik a kommentekből, hogy mégiscsak erőltetnem kéne egy kivizsgálást :)
2013. febr. 25. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!