Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindennap szeretkezünk a...

Mindennap szeretkezünk a menses után a mensesig akkor sikerülhet a baba?

Figyelt kérdés

Ugye mert azt mondják h 1 ciklus alatt a nő csak 1x eshet teherbe mikor van a peteérés, ill. van aki ezt megcáfolja és azt mondja bármikor lehetséges a teherbe esés.

Nekem ma mult el... És ezen gondolkodom:)

Ki mit ajánl? Kinek h sikerült a pici baby??

Köszönöm előre is a válaszokat.

Szép napot nektek!!!

2013. febr. 21. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Valóban szinte bármikor van esély a teherbeesésre, mert akár egy orgazmus is kiválthat spontán peteérést. Viszont legnagyobb esély a ciklus közepén van, és állítólag a mindennapi szex sem túl jó, jobb a kétnapi, mert jobb a spermák minősége így. Nekünk is a ciklus közepén fogant a babánk, a legelső próbálkozós hónapban.
2013. febr. 21. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor menses után várok 5 napot és a köv.menses elött is kihagyok 5-t és a köztes időben lehet a baby?
2013. febr. 21. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 30 naposak a ciklusaim, és a 15. napon (is)szeretkeztünk, ekkor sikerült a baba.
2013. febr. 21. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem 30 naposak voltak a ciklusaim,és a 13.-14. napon volt a p.érésem.

Én a helyedben nem lennék minden nap együtt a párommal,mert a spermáknak nincs így elég idejük megérni,gyengék lesznek a hímivarsejtek,és lehet,hogy a petéig így el sem jutnak,mivel már út közben elpusztulnak(meg gondolj a párodra is,egy hónapon keresztül minden nap szexelni,elég fárasztó lenne szegénynek).Két naponta ajánlatos együtt lenni,de ha három naponta lesztek együtt az sem baj,mert a hímivarsejtek(amik jól megértek) 3 napig is életképesek :)

Ha javasolhatok valamit,akkor én úgy csinálnám,hogy a 10. naptól kb a 20. napig lennék együtt a párommal 2 naponta,és akkor elég nagy lesz az esély a babára :)

Én egyébként úgy estem teherbe,hogy vettem ovulációs tesztet és amikor pozi lett,akkor bújtam össze a férjemmel,és sikerült is teherbe esnem :)

Sok sikert nektek a babához.

29+2 hkm

2013. febr. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!